Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ Δ.Η.ΚΕ.Ω. ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΟΥ Κ.Δ.Α.Π. ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ

sam_99441Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) του Δήμου Ωραιοκάστρου σε χώρο που βρίσκεται στο Παλαιόκαστρο.
Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης ο όποιος ευχήθηκε στους μικρούς  μας φίλους και στους γονείς τους που παρευρέθηκαν να χαρούν με τον καλύτερο τρόπο αυτό το πραγματικό στολίδι,και συνεχάρη τους αρμόδιους και κυρίως τον πρόεδρο της Δ.Η.ΚΕ.Ω. Ηλία Ζιακούλη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θανάσης Καρύδης, οι Αντιδήμαρχοι Π.Αταμιάν, Κ. Ιωσηφίδης και Η.Τσακαλίδης, ο πρόεδρος της Αβάθμιας Ε.Χατζηαντωνίου,ο πρώην Αντιδήμαρχος Θ.Δίγκαλης, η πρώην πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ω. Ρ. Αντωνιάδου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χ.Βαμβάκη Λιμπαντέ, Β.Γεράκη, Α.Πολυχρονίδης, ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ω. Α. Πανούσης, ο πρόεδρος του τοπικού Ωραιοκάστρου Μ. Κουφουνάκης,και οι τοπικοί σύμβουλοι Σ. Ιννου, Β. Λύσσα
Ο πρόεδρος της Δ.Η.ΚΕ.Ω. Ηλίας Ζιακούλης ευχαρίστησε τους γονείς, τα παιδιά, τα μέλη της Διοίκησης και τους Δημοτικούς και τοπικούς Συμβούλους που παραβρέθηκαν στα εγκαίνια,τονίζοντας την μεγάλη προσπάθεια των ανθρώπων της Δ.Η.ΚΕ.Ω για να έχουμε τώρα μπροστά μας έναν χώρο αντάξιο των παιδιών μας,όπως χαρακτηριστικά τόνισε. Τέλος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου Αστέριο Γαβότση που τον εμπιστεύτηκε αυτή την θέση, καθώς επίσης και για την μεγάλη  συμπαράσταση που είχε από τον ίδιο για την πραγματοποίηση αυτού του τόσο σημαντικού έργου που έχουν ανάγκη γονείς και παιδιά.
sam_99471 sam_99491 sam_99541 sam_99621 sam_99641 sam_99701 sam_99711
sam_99821 sam_99881 sam_99901
sam_99971
     Πηγή: politeiameorama.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.