Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Ε. Καραστερίου: «Μέλημά μας η ασφάλεια των συμπολιτών μας»

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακατασκευής του τοιχίου αντιστήριξης που βρίσκεται στην πάροδο επί της οδού Αντωνίου Σαμαρά στη δημοτική κοινότητα του Δρυμού και το οποίο είχε υποστεί ζημιές μετά από πρόσκρουση σε αυτό καλαθοφόρου οχήματος (βαρέος τύπου).
Συγκεκριμένα, το εν λόγω τοιχίο καθαιρέθηκε και στη θέση του δημιουργήθηκε ένα νέο, προκειμένου οι δραστηριότητες και οι μετακινήσεις των κατοίκων του Δρυμού να γίνονται με ασφάλεια, καθώς η πτώση του παλιού τοιχίου είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει η οδός που αποτελεί την μοναδική πρόσβαση για τις παρακείμενες κατοικίες.
Όπως τόνισε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Ευάγγελος Καραστερίου το πρόβλημα που προέκυψε μετά την πρόσκρουση και ανατροπή του καλαθοφόρου οχήματος στο συγκεκριμένο τοιχίο αντιμετωπίστηκε άμεσα με την κατασκευή ενός νέου τοιχίου. «Μέλημα μας είναι πάντοτε η ασφάλεια των συμπολιτών μας. Για αυτό το λόγο προσπαθούμε να αντιμετωπίζουμε άμεσα όποιο πρόβλημα προκύπτει, όπως το ίδιο πράξαμε πρόσφατα και με το τοιχίο της περίφραξης του Κονταξοπούλειου δημοτικού γυμναστηρίου», είπε ο κ. Καραστερίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.