Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Έκκληση για «Οικονομική ενίσχυση στην 10η Διεθνή Κολυμβητική συνάντηση Αμεα » από τον Σύλλογο Γονέων και Φίλων Αθλητών Aμεα


Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών


Θεσσαλονίκη 07-01-2016                          Α.Π 96
Προς:

Θέμα: «Οικονομική ενίσχυση στην 10η Διεθνή Κολυμβητική συνάντηση Αμεα »

Ο Σύλλογος γονέων και φίλων αθλητών ΑμεΑ σε συνεργασία με την Εθνική Aθλητική Oμοσπονδία ΑμεΑ, διοργανώνουν την 10η Διεθνή κολυμβητική συνάντηση Αμεα, στις 19 Μαρτίου 2016 στο δημοτικό κολυμβητήριο Νάουσας.
Η επιτυχία των αγώνων τις προηγούμενες χρονιές ήταν μεγάλη με συμμετοχές 100 περίπου κολυμβητών από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Συμμετείχαν σχεδόν όλοι οι παραολυμπιονίκες μας και αθλητές από Ελβετία, Βουλγαρία, Ισραήλ, Μαλαισία, Σερβία, Τουρκία, Μαυροβούνιο, Κροατία και Κύπρο, συμμετείχαν στους αγώνες.
Στις δύσκολες περιόδους που διανύουμε ένας μικρός άνευ πόρων Σύλλογος σαν τον δικό μας αδυνατεί να ανταπεξέλθει στο κόστος διοργάνωσης των φετινών αγώνων, που αν και δεν είναι μεγάλο, είναι δυσβάσταχτο για τον Σύλλογο μας.
 Για τους λόγους αυτούς σας παρακαλούμε θερμά να σταθείτε αρωγός και να στηρίξετε οικονομικά τους αγώνες στα πλαίσια του εφικτού.
Αναλυτικά οι δαπάνες είναι οι εξής:
Μετάλλια: 600 €
Πούλμαν μεταφοράς αθλητών και κριτών από Θεσσαλονίκη-Νάουσα-Θεσσαλονίκη:500 €
Έξοδα ηλεκτρολόγου και κριτών χρονομετρών: 1300 €
Δωμάτια σε ξενοδοχείο, για τη γραμματεία και οργανωτική επιτροπή, 2 βράδια Χ 6 άτομα Χ 40 ευρώ = 480 €
Σύνολο: 2.880€

Κάλυψη μέρους των παραπάνω θα ήταν το επιθυμητό.
Παράλληλα θα γίνει  διαφημιστική προβολή της επιχείρησής σας ως χορηγός και δελτίου τύπου στα μέσα εάν το επιθυμείτε.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ θα αναλάβει :
-τη διάθεση και κάλυψη αμοιβής της Τεχνικής Διευθύντριας των αγώνων και των δυο ατόμων στη γραμματεία Αγώνων
-τη διεκπεραίωση και κάλυψη κόστους ελέγχου ντόπινγκ
-την εκτύπωση των διπλωμάτων συμμετοχής

Ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών ΑμεΑ θα αναλάβει το γεύμα των αθλητών και τα μπλουζάκια των αγώνων.

Λίγα λόγια για το σύλλογο μας

Ο Σύλλογος γονέων και φίλων αθλητών ΑΜΕΑ ιδρύθηκε το 2008 στην Θεσσαλονίκη. Σκοπός του συλλόγου είναι η καλυτέρευση της ζωής των αθλητών ,η αποφυγή του κοινωνικού αποκλεισμού τους, η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και η ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των αθλητών αλλά και με άλλα μέλη και φορείς της κοινωνίας . Ο Σύλλογος πραγματοποιεί τους στόχους του με τη διοργάνωση αθλητικών αγώνων ,διαλέξεων ομιλιών και άλλων πολιτιστικών εκδηλώσεων.  Ο σύλλογος μας είναι μη κερδοσκοπικός και ενισχύεται οικονομικά από τις ετήσιες συνδρομές των μελών του και από χορηγίες.
Βλ περισσότερα για τις δράσεις του Συλλόγου μας στο ιστολόγιο μας  http://goneisfiloiamea.blogspot.gr/ ή στη σελίδα στο FB https://www.facebook.com. και στο συνημμένο έγγραφο με την παρούσα επιστολή.
Εάν επιθυμείτε να συνεισφέρετε με οποιοδήποτε τρόπο στην προσπάθεια μας μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Χαρίλαο Καραγκιοζίδη στο  6945803343 ή με την Ταμία Συνοδάκη Ελένη στο 6938426018 ή μέσω e-mail στο goneis.filoi.amea@gmail.com

                                                                     Για το Δ.Σ

                                                                          Ο Πρόεδρος
                                              
                                                    Καραγκιοζίδης Χαρίλαος


Η ταυτότητα του συλλόγου:


Σύλλογος Γονέων και Φίλων Αθλητών


Ο Σύλλογος γονέων και φίλων αθλητών ΑΜΕΑ ιδρύθηκε το 2008 στην Θεσσαλονίκη.
Aφορμή για την δημιουργία του ήταν η έντονη επιθυμία των γονέων να στηρίξουν την προσπάθεια των παιδιών τους για την ισότιμη ένταξη τους στο κοινωνικό σύνολο.
Σκοπός του συλλόγου είναι η καλυτέρευση της ζωής των αθλητών ,η αποφυγή του κοινωνικού αποκλεισμού τους, η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και η ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεγγύης μεταξύ των αθλητών αλλά και με άλλα μέλη και φορείς της κοινωνίας .
Ο Σύλλογος πραγματοποιεί τους στόχους του με τη διοργάνωση αθλητικών αγώνων ,διαλέξεων ομιλιών και άλλων πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Στο πλαίσιο των παραπάνω στόχων και δραστηριοτήτων, ο Σύλλογος μας βοήθησε αθλητές να συμμετέχουν σε διεθνείς κολυμβητικούς αγώνες στην Αγγλία τον Φεβρουάριο του 2008,τον Μάρτη του 2009 και. Ανέλαβε για τα έτη 2008,2009 και 2010 τα μικρογέυματα των αθλητών στους διεθνείς κολυμβητικούς αγώνες στην Θεσσαλονίκης. Στην Λ.Α.Φ.Θ στις 13/02/2008 πραγματοποίησε μια εκδήλωση παρουσίασης αθλητών της κολύμβησης συλλόγων της Θεσσαλονίκης και ομιλία από τον υπεύθυνο ανάπτυξης του ειδικού αθλητισμού Β.Ελλάδος. .Στις 14/12/2008 βράβευσε τους Θεσσαλονικείς παρολυμπιονίκες του Πεκίνου. Την Κυριακή 10 Μάιου 2009 διοργάνωσε στην Λ.Α.Φ.Θ εκδήλωση για την εργαζόμενη μητέρα με ομιλήτριες εργαζόμενες μητέρες που έχουν ξεχωρίσει στον τομέα τους. Η εκδήλωση έχει ενταχθεί στον ΙΘ Πνευματικό Μάιο υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας. Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης δόθηκαν στην Ελληνική Εταιρεία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (παράρτημα Θεσσαλονίκης)Για τις ανάγκες του συλλόγου τους.
Στις 13-12-2009 στην Λ.Α.Φ.Θ πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση βράβευσης αθλητών με αναπηρίες από αθλητικούς συλλόγους της πόλης μας που διακρίθηκαν σε άλλους τομείς εκτός από τον αθλητικό. Στην εκδήλωση μίλησε ο Δρ.’Aγγελος Ροδαφηνός Δ/ντης Ψυχολογίας στο City College
21-05-2010 σε συνεργασία με τον Δήμο Πανοράματος έγινε μια μεγάλη εκδήλωση στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου παρουσίαση Παραολυμπιακών αθλημάτων στα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου. Στην εκδήλωση πήραν μέρος σαν εθελοντές αθλητές ,επαγγελματίες από τις ομάδες ΑΡΗΣ ΠΑΟΚ και ΗΡΑΚΛΗΣ. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να γνωρίσουν τα παιδιά από κοντά τον ειδικό αθλητισμό και τις δυσκολίες του.
Στις 30 και 31 Οκτώβρη ο
Σύλλογος μας έγινε χορηγός (χυμούς –νερά) στο 8ο Διεθνές τουρνουά goal ball ΗΦΑΙΣΤΙΑΔΑ που πραγματοποιήθηκε στο Κάππα 2000 στην Περαία.

28/11/10 στην ΛΑΦΘ πραγματοποιήθηκε η ημερίδα
ο ειδικός αθλητισμός χθες σήμερα αύριο, επίσης ακολούθησε αφιέρωμα - έκπληξη για τον Γ. Μαθά.
07/06/2011 σε συνεργασία με την ΕΑΕΟΜ ΑΜΕΑ
οργάνωσε σε δημοτικό σχολείο Πανοράματος ομιλία με θέμα Παρολυμπιακά αθλήματα για αρτιμελείς και μη.
12/09/2011 οργάνωσε σε συνεργασία με τον υπεύθυνο ανάπτυξης Παρολυμπιακών αθλημάτων ομιλία,
με θέμα σχεδιασμός και ανάπτυξη κολύμβησης ατόμων με κινητικά προβλήματα.
06/12/2011 στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ασβεστοχωρίου σε συνεργασία με την ΕΑΕΟΜ ΑΜΕΑ και με Παρολυμπιονίκες παρουσίασε την ημέρα Παρολυμπιακών Αθλημάτων για τα παιδιά του δημοτικού.
28/04/2012 σε συνεργασία με τον Δήμο Νάουσας και της ΕΑΕΟΜ ΑΜΕΑ διοργάνωσε την 6η διεθνή κολυμβητική συνάντηση ΑΜΕΑ στο κολυμβητήριο της πόλης με συμμετοχή 120 αθλητών από Ελλάδα και Ευρωπαϊκές χώρες. Ο σύλλογος επίσης προσέφερε και τα γεύματα των αθλητών.
08/06/2012 σε συνεργασία με την ΕΛΕΠΑΠ και την αιγίδα της ΕΑΕΟΜ ΑΜΕΑ διοργάνωσε σε Δημοτικό Σχολείο Ασβεστοχωρίου ημέρα Παρολυμπιακών Αθλημάτων με συμμετοχή αθλητών από συλλόγους ΑΜΕΑ της πόλης μας.
17/09/2012 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πανοράματος παρουσίασε ομιλία με θέμα αθλητισμός και αναπηρία με ομιλητές μέλη της Ελληνικής Παρολυμπιακής Επιτροπής.
04/12/2012 εθελοντική συμμετοχή μαζί με άλλους συλλόγους ΑΜΕΑ και φορείς της πόλης μας στην «ημέρα οικογενειακής πεζοπορίας» στους Ελαιώνες
Πυλαίας.
17/02/2013 στην Λ.Α.Φ.Θ οργάνωσε εκδήλωση με θέμα τα Παρολυμπιακά Αθλήματα στα δημοτικά σχολεία.
Παρουσίαση προσαρμοσμένου χορευτικού σε αμαξίδιο από την ομάδα του κ.Σουγιουκλή καθώς και έκθεση ζωγραφικής με έργα παιδιών δημοτικών σχολείων με θέμα τον αθλητισμό των ΑΜΕΑ .
20/04/2013 οργάνωσε την 7η κολυμβητική συνάντηση ΑΜΕΑ σε συνεργασία με τον Δήμο Νάουσας και την ΕΑΕΟΜ ΑΜΕΑ στο Δημοτικό κολυμβητήριο με συμμετοχή 100 αθλητών από Ελλάδα και Βαλκανικές χώρες.Ο Σύλλογος μας επίσης προσέφερε και τα γεύματα των αθλητών.
07/06/2013 σε συνεργασία με ΕΑΕΟΜ ΑΜΕΑ οργάνωσε στα Δημοτικά Σχολεία Ασβεστοχωρίου ημέρα Παρολυμπιακών Αθλημάτων με συμμετοχή αθλητών από ομάδες ΑΜΕΑ της πόλης μας.
03/11/2013 συμμετοχή με άλλους συλλόγους και φορείς της πόλης στην ημέρα «οικογενειακής πεζοπορίας» στους Ελαιώνες Πυλαίας.
15/02/2014 Στο πλαίσιο των επαιτειακών εκδηλώσεων για τα 30 χρόνια των ΤΕΦΑΑ θεσσαλονίκης ημερίδα αθλητισμού σε συνεργασία με ΕΑΕΟΜ ΑΜΕΑ και Τ.ΕΦ.Α.Α Θες/νίκης με ομιλίες καθηγητών της σχολής για θέματα διατροφής αθλητών, αθλητικής ηθικής, προπόνηση μεγάλων αποστάσεων και κατηγοριοποίηση αθλητών με αναπηρία. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.
29/03/2014 σε συνεργασία με τον Δήμο Νάουσας και την ΕΑΕΟΜ οργάνωσε την 8η κολυμβητική συνάντηση ΑΜΕΑ στο κολυμβητήριο της πόλης με συμμετοχή 100 αθλητών από Ελλάδα και Βαλκανικές Χώρες. Ο Σύλλογος προσέφερε και τα γεύματα των αθλητών.
27 εως29 Απρίλη οργάνωσε σε συνεργασία με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Μ. Αλέξανδρος τουρνουά αγάπης, με σκοπό την άμμεση επικοινωνία και το παιχνίδι αθλητών με αναπηρία και των αθλητών των Ακαδημιών και την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου.
06/06/2014 Ημέρα Παρολυμπιακών Αθλημάτων στο 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Ασβεστοχωρίου.Η εκδήλωση γίνεται κάθε χρόνο σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης, την ΕΛΕΠΑΠ, την ΕΑΕΟΜ ΑΜΕΑ και αθλητικούς συλλόγους ΑΜΕΑ της πόλης μας.
05/11/2014 και04/12/2014 μέλη του Συλλόγου μαζί με αθλητές με αναπηρία πραγματοποίησαν ομιλίες για τον αθλητισμό των ατόμων με αναπηρία σε δημοτικά σχολεία του Εύοσμου της Ευκαρπίας και της Τούμπας. Επίσης παρουσίασαν και διάφορα αθλήματα στα παιδιά όπως ποδόσφαιρο τυφλών, βόλεϊ, μπάσκετ σε αμαξίδιο κλπ.
28/03/2015 Σε συνεργασία με ΕΑΕΟΜ ΑΜΕΑ και τον Δήμο Νάουσας οργάνωσε την 9η κολυμβητική συνάντηση Αμεα με συμμετοχή αθλητών από Ελλάδα, Σερβία, Τουρκία, Κροατία, Μαυροβούνιο, Μάλτα, και Κύπρο. Ο Σύλλογος προσέφερε τα γεύματα των αθλητών

Τα μετάλλια και την μεταφορά των αθλητών από την Θεσσαλονίκη στην Νάουσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.