Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Ο στόλος της SALONIKA TRANSPORTS στο Ωραιόκαστρο!

Όχι δεν ήταν ο γνωστός έκτος στόλος των ΗΠΑ αλλά ο αυτοκινητιστικός στόλος της SALONIKA TRANSPORTS του Απόστολου Χαρουπάκη που γιόρτασε τα 25 χρόνια δράσης της εταιρείας, στο bon chateau του Ωραιοκάστρου. Συνεργάτες και πελάτες της εταιρείας, αλλά και πάρα πολλοί φίλοι του Απόστολου, προσήλθαν στο κατάστημα δημιουργώντας «Sold Out» για να  τιμήσουν τα εικoστά πέμπτα γενέθλια της SALONIKA TRANSPORTS.
Ο Απόστολος Χαρουπάκης, με τον ιδιαίτερο και ευχάριστο τρόπο που διαθέτει έκανε μια σύντομη αναδρομή  στην επιχειρηματική του προσπάθεια που ξεκίνησε από τα 16 του χρόνια μέχρι σήμερα, δημιουργώντας πάντα μαζί με την σύζυγό του Βίκυ την SALONIKA TRANSPORTS με τον στόλο των 15 φορτηγών αυτοκινήτων Εθνικών και Διεθνών μεταφορών. Ο δρόμος για την επιτυχία του δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα αλλά είχε πολλές και διάφορες δυσκολίες τις οποίες όμως  ο Απόστολος Χαρουπάκης μπόρεσε και τις ξεπέρασε, με την βοήθεια και φίλων του ,  τους οποίους  φυσικά δεν ξέχασε και τους ευχαρίστησε ιδιαίτερα. 

Την γιορτινή βραδιά πλαισίωσαν οι μουσικοί και τραγουδιστές φίλοι του Απόστολου,  Βασίλης Λέκκας που ήρθε από την Αθήνα εκτάκτως, ο Βασίλης Πρατσινάκης, ο Σταύρος Φωτιάδης , η Μαρία Φραγκούλη, ο Γιάννης Φιλιππουπολίτης , η Σοφία Μαυρογενίδου και συγκρότημα με Κρητικά τραγούδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.