Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Εντός έδρας απώλεια βαθμών για τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου. 2-2 με τον Αγ.Βασίλειο.


ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ= 2-2 


20151121_150419
Σε ένα παιχνίδι όπου ο Κεραυνός επικράτησε κατά κράτος αναφορικά με τις ευκαιρίες, ήρθε ισόπαλος 2-2 με την πολύ καλά οργανωμένη ομάδα του Αγίου Βασιλείου.
Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, στην πρώτη καλή αντεπίθεση του, έπιασε στον ύπνο την άμυνα του Κεραυνού Ωραιοκάστρου, στο 38′,  όταν ο Φραγκούδης βρέθηκε απέναντι από τον Πάφρα, πάσαρε στον επερχόμενο Φόλα, με τον τελευταίο να κάνει το 0-1. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Κεραυνό να έχει τις ευκαιρίες, αλλά τον Μακεδονικό να είναι αυτός ο οποίος πετυχαίνει τα γκολ. Στο 72′ μετά από ωραία προσπάθεια και τελείωμα του Σαμουρέλη, οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-2, φτάνοντας μια ανάσα από την νίκη.
Από κει και πέρα, όμως, με αντεπίθεση διαρκείας, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια! Αρχικά μετά από ανατροπή του Τάσιου και πέναλτι για τον Κεραυνό, ο Γαβρίδης το εκτέλεσε εύστοχα γράφοντας το 1-2. Η πίεση του Κεραυνού συνεχίστηκε μέχρι τέλους, φτάνοντας στο 83′, με τον Δαηλίδη να γίνεται δέκτης της μπάλας από γύρισμα του Γαβρίδη και από πλεονεκτική θέση να διαμορφώνει το τελικό 2-2.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ( ΚΟΤΣΕΡΟΓΛΟΥ): ΠΑΦΡΑΣ, ΛΙΩΤΗΡΗΣ, ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ, ΜΑΡΚΙΔΗΣ, ΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ, ΜΟΥΜΤΖΙΔΗΣ (74′ ΤΣΙΜΑΝΗΣ), ΤΑΣΙΟΣ, ΜΠΑΚΤΑΡΑΣΙΑΝ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΣ, ΓΑΒΡΙΔΗΣ, ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΣ(40 Λ.Τ. ΔΑΗΛΙΔΗΣ)ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ( ΑΔΕΛΦΟΠΟΥΛΟΣ): ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ, ΧΑΪΝΤΟΥΤΗΣ, ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ (66′ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ), ΑΝΑΤΟΛΙΤΗΣ, ΜΩΥΣΙΔΗΣ, ΑΝΔΕΡΑΝΙΔΗΣ, ΦΡΑΓΚΟΥΔΗΣ (75′ ΛΙΓΔΑΣ), ΦΟΛΑΣ, ΣΑΜΟΥΡΕΛΗΣ, ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΜΑΜΑΣΟΥΛΑΣ    ΒΟΗΘΟΙ: ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ- ΝΤΟΚΑΣ

epsm24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.