Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Δήμος Ωραιοκάστρου: «Η εθελοντική αιμοδοσία είναι πράξη ανθρωπισμού»

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των δημοτών του Ωραιοκάστρου οι οποίοι έδωσαν το παρόν στην εθελοντική αιμοδοσία, που πραγματοποίησε ο δήμος και η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του δήμου στην προσπάθειά τους να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες για αίμα των κατοίκων - δημοτών της πόλης.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε χθες στο δημοτικό κτίριο «Ιωάννης Καποδίστριας» - ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου με τη συνεργασία της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Θεαγενείου Νοσοκομείου.


Η δημοτική αρχή Ωραιοκάστρου ευχαριστεί όλους όσους προσήλθαν στην εθελοντική αιμοδοσία ενισχύοντας την τράπεζα αίματος του δήμου με την προσφορά του πολυτιμότερου αγαθού για τη ζωή του ανθρώπου και καλεί τους εθελοντές να συνεχίσουν να στηρίζουν τους αρμόδιους φορείς στην εκστρατεία τους για τη διάδοση της ιδέας του εθελοντισμού για την προσφορά αίματος. «Η εθελοντική αιμοδοσία είναι πράξη ανθρωπισμού και αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια», ανέφερε ο
δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.