Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Γενική συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Πενταλόφου την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πενταλόφου , καλεί όλα τα μέλη του σωματείου σε γενική συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:30μ.μ. στο δημοτικό σχολείο Πενταλόφου με τα παρακάτω θέματα:
1. Εκλογή προεδρείου γενικής συνέλευσης
2. Παρουσίαση έκθεσης εξελεγκτικής επιτροπής.
3. Απολογισμός απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
4. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής
5. Δηλώσεις υποψηφίων για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο
6. Εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής.
Παρακαλούμε όλα τα μέλη του σωματείου να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους και ενημερώνουμε όσους επιθυμούν να εγγραφούν ως νέα μέλη και να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία πως πρέπει να φαίνονται σαν μέλη του συλλόγου τους 3 τελευταίους μήνες πριν την ημερομηνία της γενικής συνέλευσης η συνολική συνδρομή των οποίων ανέρχεται στα 10 ευρώ. Σε περίπτωση μη απαρτίας ( 50 τοις εκατό συν ένα) των μελών του σωματείου , ορίζεται επαναληπτική γενική συνέλευση την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 7:30 στο χώρο του δημοτικού συμβουλίου Πενταλόφου.

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.