Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου , προβολή συναυλίας την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου.

Συνεχίζοντας τις καλοκαιρινές προβολές αξιόλογων και ποιοτικών συναυλιών, η Ενορία μας και η Γυναικεία Χορωδία Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου "Ευ Choralis" σας προσκαλούν την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου, στις 8:30 το βράδυ, στον όμορφο Κήπο της Εκκλησίας μας, σε ένα μουσικό ταξίδι στη Βιέννη των Strauss. Οδηγός σε αυτό το ταξίδι, η παγκοσμίου φήμης Φιλαρμονική της Βιέννης (Vienna Philharmonic / Wiener Philharmoniker) την οποία διευθύνει ο μαέστρος Lorin Maazel, γνωστός βιολονίστας και συνθέτης, ο οποίος πέθανε τον περασμένο Ιούλιο.
Σας προσκαλούμε να αφεθούμε για λίγη ώρα στα βαλς και τις πόλκες μιας άλλης εποχής και να ταξιδέψουμε, μέσα από τη μουσική και τη χρυσοποίκιλτη Αίθουσα Φίλων της Μουσικής της Βιέννης, στα όμορφα τοπία της Αυστρίας.
Η προβολή της συναυλίας σηματοδοτεί και την έναρξη της νέας καλλιτεχνικής σεζόν 2014-2015 και των προβών της Γυναικείας Χορωδίας Eu Choralis, της οποίας το πρόγραμμα προοιωνίζεται πλούσιο.
Σημειώνεται πως η Γυναικεία Χορωδία Eu Choralis θα δέχεται νέα μέλη έως τις 31 Σεπτεμβρίου.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 697 619 3473.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Σας περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.