Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Βικτωρία Γεράκη: ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Θέλω να είμαι ουσιαστική και στα ευχαριστώ μου,
ευχαριστώ λοιπόν όσους με στήριξαν στο δρόμο προς τις εκλογές.
Ο δρόμος ήταν στην αρχή μοναχικός. Στα επόμενα βήματα συνάντησα εξαιρετικούς ανθρώπους. Ευχαριστώ όσους με εμπιστεύτηκαν και με εξέλεξαν στην 7η θέση όπως και όσους αυτές τις βδομάδες διέθεσαν χρόνο για να μου μιλήσουν και να με ακούσουν.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνυποψηφίους μου και τον υπόλοιπο Συνδυασμό, σε όλους αυτούς που συμμετείχαν στην πολιτική διαδικασία αυτή ως εθελοντές, ως πολίτες, μαζί με ένα ξεχωριστό μπράβο στους ανθρώπους που δούλεψαν για να μπορούμε εμείς να εκλεγούμε.
Ο δρόμος αυτός δεν σταματάει εδώ. Η επόμενη μέρα βρίσκει το «τρένο» μας με μεγαλύτερη ορμή. Επόμενη στάση την 1η Σεπτεμβρίου όταν θα ορκιστεί «μηχανοδηγός και πλήρωμα», όπως θέλω να πιστεύω «όχι για αυτά που έκαναν αλλά για αυτά που θα κάνουν».
Κάτι τελευταίο: συμμετέχω για να ακούω, να μιλάω και να πράττω, είναι 100% στο χέρι σας να τα κάνω και τα τρία ισορροπημένα…

Βικτωρία Γεράκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.