Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Δήλωση υποψηφιότητας του Nίκου Πεσματζόγλου


Δήλωση υποψηφιότητας του Nίκου Πεσματζόγλου

Στις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου θα συμμετάσχω ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος της Δημοτικής ενότητας Ωραιοκάστρου, με την παράταξη του υποψήφιου Δημάρχου Αστέριου Γαβότση.
Την απόφαση αυτή τη πήρα, επειδή θέλω να συμβάλω, ώστε το Ωραιόκαστρο να κατακτήσει στη περιοχή της ευρύτερης Θεσσαλονίκης τη θέση που του αξίζει,
·         σαν φυσικό περιβάλλον, με τις αμέτρητες δυνατότητες που αυτό προσφέρει, σε άθληση, ψυχαγωγία και εναλλακτικό τουρισμό.
·         σαν τοπική αγορά και περιοχή που ευνοεί όλες τις μορφές του επιχειρείν.
·         σαν τόπος όπου μεγαλώνουν τα παιδιά μας, πλάθοντας τον χαρακτήρα τους και αναπτύσσοντας  την κοινωνικότητά τους.
·         σαν ένας Δήμος, που πρέπει να εξασφαλίζει την υγεία και την ασφάλεια των δημοτών, και να διευκολύνει την καθημερινότητα των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες.
Για να γίνουν αυτά χρειάζεται τόλμη, θάρρος, γνώση και εξωστρέφεια.
Όλοι μαζί, ενωμένοι, ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

Νίκος Πεσματζόγλου
Δημότης Ωραιοκάστρου
Δημοτική Ενότητα Ωραιοκάστρου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.