Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Ευχές Δημοτικού Συμβούλου Χρ. Χατζηπαραδείση

Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝ—ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!
Φίλες και φίλοι συνδημότες του Δήμου Ωραιοκάστρου,
τις Άγιες αυτές μέρες ξεκούρασης και περισυλλογής είθισται να διατρανώνουμε, παράλληλα με το γεγονός της Ανάστασης του ΚΥΡΙΟΥ, και κάθε μείζον πρόβλημα που ταλανίζει την Ελληνική Κοινωνία με τις καλύτερες ευχές μας για την επίλυσή του. Και αυτό στις μέρες μας δεν είναι άλλο από την Πολιτικοθεσμική - Οικονομική - Κοινωνική και Δημοκρατική κρίση που διέρχεται η χώρα. Η ανυπαρξία πολιτικής ηγεσίας και η αδυναμία του πολιτικού συστήματος να αναπαραγάγει πολιτικό προσωπικό, επιτείνει ακόμα περισσότερο το πρόβλημα σε όλα τα επίπεδα άσκησης της εξουσίας.
Σήμερα οι Πολιτικοί Οργανισμοί έχουν απωλέσει τη δύναμη, την κοινωνική και δημοκρατική τους νομιμοποίηση με την απαξίωση και την απομάκρυνση της Κοινωνίας των Πολιτών από το πολιτικό σύστημα. Έτσι κυριαρχεί μια προκλητική αδιαφορία για τις αιτίες που η Ελλάδα κατηφορίζει στο περιθώριο των Ευρωπαϊκών χωρών με έντονα τα σημάδια παρακμής,έλλειψης δυναμισμού και κάθε έννοιας Δημοκρατικής διαδικασίας. Σήμερα ο λαός είναι εκνευρισμένος και απαγοητευμένος. Απαιτεί αυτοκριτική, αναγνώριση λαθών, τιμωρία υπευθύνων, ειλικρίνεια και προοπτική. Σήμερα η άρχουσα πολιτική τάξη δεν ελέγχεται από την κοινωνία,γιατί η κοινωνία είναι στο περιθώριο,καλείται όμως να πληρώσει.Μόλις προχθές ο Ζαν-Κλώντ Γιούνκερ(άσχετα τι έκανε όταν ήταν Πρόεδρος του Γιούρογκρουπ)είπε μια αλήθεια:Εάν τα μνημόνια της Ελλάδας εφαρμόζονταν σε Γαλλία και Γερμανία θα επαναστατούσε όλος ο Ευρωπαϊκός Βορράς.
Σήμερα είναι αδήριτη η ανάγκη, όσο ποτέ άλλοτε, αυτή η κοινωνία των ενεργών πολιτών, ενωμένη, να ανακτήσει τα συντεταγμένα κυριαρχικά της δικαιώματα και την ανόρθωση του ηθικού και αξιακού συστήματος.
Ας ευχηθούμε η ΑΝΑΣΤΑΣΗ του ΚΥΡΙΟΥ να φέρει την ΕΠΑΝ--ΑΝΑΣΤΑΣΗ στο Λαό για την ταχύτερη έξοδο από την κρίση.
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος
Δήμου Ωραιοκάστρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.