Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Δήλωση υποψηφιότητας Ν. Μηλώση με τον Γ. Ιωαννίδη

milosis_nΝικόλαος Δημ. Μυλώσης
Αξιωματικός Πολεμικής Αεροπορίας ε.α.
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης

Φίλες και φίλοι
Ζούμε σε μια περίοδο που αντιμετωπίζουμε μεγάλα οικονομικά και κοινωνικά ζητήματα. Μια εποχή που έχει ανάγκη τη συνεχή ενεργή συμμετοχή μας στον αγώνα για την αποκατάσταση των αδικιών, που μπορεί να είναι αποτελεσματικός μόνο μέσω της τοπικής οικονομικής ανάπτυξης.

Σε όλους μας πέφτει το βάρος και η ευθύνη να ξαναφέρουμε στον τόπο μας την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Το χρωστάμε στη νεολαία μας..
Στο πλαίσιο αυτό και θεωρώντας ότι ο Γιάννης Ιωαννίδης αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τη θέση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας , συμπαρατάσσομαι μαζί του και είμαι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης., με στόχο να υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις, για να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά μας.
Είναι ένας αγώνας δύσκολος στον οποίο δεν περισσεύει κανείς και γι’ αυτό σας προσκαλούμε να τον δώσουμε όλοι μαζί, με όραμα και σχέδιο, για να δώσουμε λύσεις ρεαλιστικές στα προβλήματα των πολιτών..
Είμαστε αποφασισμένοι να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας , γιατί εμείς δεν θέλουμε απλά να διαχειριστούμε τα πράγματα, θέλουμε να τα αλλάξουμε, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.
Είμαστε βέβαιοι ότι η ομάδα μας μπορεί να κερδίσει αυτόν τον αγώνα και να αναδείξουμε την ΚεντρικήΜακεδονία σε «Περιφέρεια Πρωταθλήτρια», όπως της αξίζει.

Νικόλαος Δημ. Μυλώσης
Αξιωματικός Πολεμικής Αεροπορίας ε.α.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

  • Γεννήθηκα το 1955 στα Κύμινα, Δήμου Δέλτα Θες/νίκης, είμαι έγγαμος, με δύο παιδιά.
  • Αξιωματικός Πολεμικής Αεροπορίας ε.α. με εμπειρία σε επιτελικές και διοικητικές θέσεις
  • Σύμβουλος της Βιομηχανίας BEDA ABEE
  • Ειδικός Σύμβουλος Δημάρχων Αξιού και Δέλτα,
  • Μέλος Δ.Σ. Διαδημοτικής Επιχείρησης Δυτικής Υπαίθρου Θες/νίκης,
  • Εκπρόσωπος στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος,
  • Ειδ. Γραμματέας Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης Κ.Δ. Μακεδονίας,
  • Έφορος Κολύμβησης «ΑΡΗ ΘΕΣ/NΙΚΗΣ.» «ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ», ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ «ΑΣΤΕΡΙΑ »,
  • Αντιπρόεδρος Εθνικού Ναυταθλητικού Κέντρου Θεσσαλονίκης,
  • Μέλος Συλλόγου Γονέων και Φίλων με Παιδιά ΑΜεΑ «ΠΑΙΔΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.