Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΕΜΑΤΟ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ

Ένα νικηφόρο και συνάμα παραγωγικό Σαββατοκύριακο στις 29 και 30 Μαρτίου πέρασε για τις ομάδες του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ.
  Αναλυτικά:
  * Το Σαββάτο η Α΄ ομάδα των Παγκορασίδων νικώντας με 3—2 σετ την ομάδα του Ν. ΒΟΤΣΗ πέρασε στην Γ΄ φάση του πρωταθλήματος Παγκορασίδων.
 * Την Κυριακή η Β΄ ομάδα των Παγκορασίδων νικώντας με 3—0 σετ εκτός έδρας την Β΄ ομάδα του ΒΑΟ έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τους αγώνες της και τερμάτισε στην 4η θέση από τις 8 ομάδες του ομίλου της.
 *  Την Κυριακή η ομάδα των Γυναικών κέρδισε στο ΔΑΚ Θέρμης την ομάδα του Α.Σ. ΠΑΝΟΡΑΜΑ με 3—1 σετ και εξασφαλίζει κατά μεγάλο ποσοστό την τρίτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Ο αγώνας ξεκίνησε άσχημα για την ομάδα του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ αφού έχασε εύκολα το πρώτο σετ. Η έκπληξη ήρθε στη συνέχεια αφού ο προπονητής κ. Κύρκος  άφησε στο πάγκο τις περισσότερες μεγάλες αθλήτριες  και ξεκίνησε το 2ο σετ με τρεις παγκορασίδες και δυο κορασίδες. Το πάθος για διάκριση ήταν τόσο μεγάλο για τις μικρές παίκτριες που έπαιξαν τόσο καλά και έκαναν την μεγάλη ανατροπή κερδίζοντας τον αγώνα με 3—1σετ.Το ρίσκο του προπονητή ήταν τόσο μεγάλο όσο και η νίκη των μικρών αθλητριών.

   Η σύνθεση της ομάδας του Μυγδονιακού ήταν: Λαδοπούλου Κυριακή, Κύρκου Σταματία, Γραμμένου Σωτηρία, Συροπούλου Άρτεμις, Τράικου ¨Ερση, Μανιάτη Αγγελική, Σαμαλέκη Αικατερίνη, Μυγδανάλευρου Ευαγγελία, Λάκη Ειρήνη, Νίκα Κωνσταντίνα, Χατζησακούλα Χριστίνα, Παναγιωτίδου Αικατερίνη, Καραγιάννη Θεοπούλα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.