Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Συνάντηση του Αστέριου Γαβότση με τη Διοίκηση της ΕΥΑΘ

Συνεχίζοντας τις επαφές του με θεσμικούς παράγοντες της Θεσσαλονίκης, ο υποψήφιος δήμαρχος του δήμου Ωραιοκάστρου και επικεφαλής της παράταξης «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ» Αστέριος Γαβότσης, επισκέφθηκε σήμερα την ΕΥΑΘ. Συναντήθηκε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΥΑΘ κ. Νίκο Παπαδάκη και τον αντιπρόεδρο και συντοπίτη μας κ. Κώστα Κουτρούκη, ενώ παρόντα ήταν και στελέχη της ΕΥΑΘ.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης οι εκπρόσωποι της ΕΥΑΘ ενημερώθηκαν από τον υποψήφιο δήμαρχο Αστέριο Γαβότση για το οξύτατο πρόβλημα ύδρευσης που αντιμετωπίζει τη δημοτική ενότητα της Μυγδονίας, καθώς επίσης και θέματα ύδρευσης και αποχέτευσης τόσο στη δημοτική ενότητα Ωραιοκάστρου, όσο και στη δημοτική ενότητα Καλλιθέας.

Η διοίκηση της ΕΥΑΘ υποσχέθηκε αμέριστη συμπαράσταση στα οξύτατα προβλήματα που προαναφέρθηκαν και χαράχτηκαν οι ευοίωνες προοπτικές για άμεση συνεργασία και επίλυση των προβλημάτων μετά τις δημοτικές εκλογές του Μαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.