Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Θωμάς Δίγκαλης: Η αλλαγή στη διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου αποτελεί πλέον επιτακτική ανάγκη για όλους εμάς που οραματιζόμαστε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο

Δήλωση στήριξης του Θωμά Δίγκαλη στον Αστέριο Γαβότση

«Η αλλαγή στη διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου αποτελεί πλέον επιτακτική ανάγκη για όλους εμάς που οραματιζόμαστε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο, που ζούμε εμείς και τα παιδιά μας. Τόσο από τη θέση του υποψηφίου δημάρχου, όσο και από αυτή του δημοτικού συμβούλου αγωνίστηκα για το σήμερα και το αύριο αυτού του τόπου και τους συμπολίτες μου. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι, συμβάλλοντας με όλες τις δυνάμεις μου, τις γνώσεις και την αστείρευτη διάθεση μου για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.
Θέτω τον εαυτό μου στο πλευρό του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πολιτεία με Όραμα», Αστέριου Γαβότση γιατί πιστεύω ότι ενωμένοι όλοι μαζί ΜΠΟΡΟΥΜΕ καλύτερα. Συνοδοιπόρος ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος σε μια κοινή προσπάθεια με τον Αστέριο Γαβότση, ο οποίος με την εμπειρία του και την ανιδιοτελή του αγάπη για όλα όσα κάνει, έχει αποδείξει ότι ΜΠΟΡΕΙ να αλλάξει τα κακώς κείμενα, ΜΠΟΡΕΙ να φέρει μια νέα πνοή στο δήμο για να ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ επιτέλους να ζήσουμε σε έναν τόπο, όπως τον ονειρευόμαστε αλλά και τον δικαιούμαστε».
Θωμάς Δίγκαλης
Δημότης Νεοχωρούδας
Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.