Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Ολική ανανέωση της παράταξης Γαβότση στο Ωραιόκαστρο






Δεν ιδρώνει το αυτί του υποψήφιου δημάρχου Ωραιοκάστρου, Αστέριου Γαβότση, από την ανεξαρτητοποίηση των (πρώην πλέον) δημοτικών συμβούλων της παράταξής του, Χρήστου Τερζή και Δημήτρη Καρασαβίδη. Και ο λόγος είναι προφανής. Γιατί για κάθε μια αποχώρηση, έχει 2 προσχωρήσεις πολύ δυνατών αυτοδιοικητικών χαρτιών.


Για παράδειγμα έχει ήδη κλείσει για τον συνδυασμό του τους Πέτρο Αταμιάν και Κυριάκο Ιωσηφίδη, πρώτο και δεύτερο σε σταυρούς δημοτικούς συμβούλους στο σύνολο του Καλλικρατικού Δήμου Ωραιοκάστρου.
Όταν λοιπόν έχει πάρει με το μέρος του "βαριά" ονόματα του Ωραιοκάστρου, δεν του καίγεται καρφί για αυτούς που αποχώρησαν επειδή, όπως ακούγεται στην τοπική κοινωνία, μπερδεύτηκαν και έγιναν βασιλικότεροι του βασιλέως!


Πηγή: taxalia.gr


Σημείωση ΚΑΛΛΙΘΙΩΤΗ: Εκτός των δύο στελεχών που αναφέρει το δημοσίευμα στο παραπάνω site, o συνδυασμός του ΓΑΒΟΤΣΗ έχει κλείσει μια σειρά και άλλων στελεχών από το Ωραιόκαστρο, Μυγδονία και Καλλιθέα, όπως για παράδειγμα Μήτος Ηλίας, Καραστερίου Βαγγέλης, Ζιακούλης Ηλίας, Καλογεράκος Νίκος, Γεράκη Βικτωρία, Καρύδης Θανάσης, Ατματζίδης Γιώργος, Τσολάκης Γιώργος, Τερζής Χρήστος του Πέτρου, Σαρμής Βασίλης, Βαλασάκη Ζωή, Παπαδόπουλος Γιώργος και άλλοι πολλοί τα ονόματα των οποίων σταδιακά ανακοινώνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.