Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Ενημέρωση των κτηνοτρόφων από το κτηνιατρικό κέντρο Πενταλόφου για την Ευλογιά και την Λύσσα


Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 11:00 το πρωϊ η ενημέρωση των κτηνοτρόφων της ενότητας Καλλιθέας από τον κτηνιατρικό κέντρο Πενταλόφου για την επικίνδυνη μεταδοτική ασθένεια την Ευλογιά των αιγοπροβάτων που εμφανίστηκε ξανά στη χώρα μας μετά από πολλά χρόνια και για την λύσσα που παρατηρήθηκε στον Δήμο Οραιοκάστρου. 
Στην αρχή ο Προϊστάμενος του κτηνιατρικού κέντρου Κωνσταντίνος Κηπουρίδης καλωσόρησε τους παρεβρισκομένους κτηνοτρόφους και τους μίλησε για τις επιπτώσεις που θα έχει στην κάθε μονάδα η αρρώστια αυτή μέσα στο κοπάδι. Το κυρίως θέμα για την Ευλογιά και την Λύσσα το ανέλυσε ο κτηνίατρος υπεύθυνος για την αιγοπροβατοτροφία του κτηνιατρίου Γιάννης Αμαραντίδης. 
Παρόν στην εκδήλωση ήταν και ο περιφεριακός σύμβουλος της περιφεριακής ενότητας Θεσ/νίκης σε θέματα κτηνοτροφίας Γεώργιος Καγιάς. Στο τέλος έγιναν ερωτήσης από τους παρεβρισκομένους κτηνοτρόφους και για της δύο αυτές αρρώστιες και ενημερώθηκαν κυρίως για την πρόληψη που πρέπει να κάνουν στις μονάδες του

Φωτο-ρεπορταζ Θ.Αμανατίδης- Μ.Σ."Ο ΠΟΝΤΟΣ"




Διακρίνονται από αριστερά ο προϊστάμενος του Κτηνιατρικού κέντρου Πενταλόφου Κων/νος Κηπουρίδης και οι κτηνίατροι Αναστασία (Νατάσα) Σταμκοπούλου και ο Γιάννης Αμαραντίδης
Διακρίνεται ο ομιλητής κτηνίατρος Γιάννης Αμαραντίδης
Διακρίνονται από αριστερά ο περιφερειακός σύμβουλος Γεώργιος Καγιάς, ο Κων/νος Κηπουρίδης και η Νατάσα Σταμκοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.