Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Η ΟΡΓΗ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ. Αρθρο του Ηλία Καραγκουνίδη

Η ΟΡΓΗ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ

Πολιτικές λιτότητας, μνημόνια που μας γύρισαν δεκαετίες πίσω, υποτελείς μνημονικές κυβερνήσεις, παγίωση των συνεπειών της κρίσης στην κοινωνία, αδυναμία να αντιστραφεί η πορεία της εθνικής καταστροφής, φτωχοποίηση της χώρας και του λαού μας, χιλιάδες μαγαζιά και επιχειρήσεις κλείνουν οριστικά, ενάμιση εκατομμύρια ανέργων, ταμεία που καταρρέουν που τους επόμενους μήνες θα δημιουργηθούν ανυπέρβλητα αδιέξοδα, φόβος που έχει εγκατασταθεί στις καρδιές των ανθρώπων, απαισιοδοξία αφού οι προβλέψεις φαντάζουν δυσοίωνες, δημόσιο χρέος που αυξάνεται διαρκώς παρ όλες τις θυσίες.


Τοπίο στην ομίχλη της Ευρώπης.
Είναι πλέον εθνική ανάγκη, και απαιτούνται σοβαρές πρωτοβουλίες για κοινωνική παρέμβαση, ώστε οι εξελίξεις να μην καθορίζονται από τα μνημόνια που μας γύρισαν πίσω πολλές δεκαετίες.
 
Μιλάμε πλέον ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, από τον φοιτητή που βλέπει τα όνειρα του να τσακίζονται, τον υπάλληλο που απειλείται με απόλυση, τον βιοτέχνη και επαγγελματία που η επιχείρηση του χρεοκόπησε, τον συνταξιούχο που είδε την σύνταξη του να μειώνεται δραματικά, τον άνεργο.

ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ, και γίναμε για μια ακόμα φορά λογαριασμοί και νούμερα νέων φορομπηχτικών μέτρων. ΚΑΠΟΤΕ ΟΜΩΣ Η ΟΡΓΗ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ,ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ, ΘΑ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΥΤΣΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ.

Ηλίας Καραγκουνίδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.