Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ VOLLEY: ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ


 
Την Τέταρτη 21/8/2013 στον προαύλιο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου στο Δρυμό Μυγδονίας έγινε η συγκέντρωση των μεγάλων τμημάτων του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ . Στη συγκέντρωση παρευρέθηκε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές κ. Κύρκος Ηλίας και Θεοδώρου Ηρακλής, καθώς και πολλοί γονείς. Πρώτος το λόγο πηρέ ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Χρυσάφης Χαράλαμπος ο οποίος αφού καλωσόρισε νέες και παλιές αθλήτριες, ευχήθηκε σ’ όλες  καλή σχολική και φοιτητική χρονιά, υγεία ,δύναμη και επιτυχίες στην νέα αγωνιστική περίοδο. Στους γονείς ευχήθηκε υγεία και αντοχή στο δύσκολο έργο της συμπαράστασης στις διάφορες δραστηριότητες των παιδιών τους. Τις ευχές τους έδωσαν και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. Τέλος, ο προπονητής κ. Κύρκος πέρα από το καλωσόρισμα και τις ευχές, έδωσε κάποιες οδηγίες και το πρόγραμμα προετοιμασίας έως τις 11/9/2013 που ξεκινούν τα μαθήματα στα σχολεία και το σταθερό πρόγραμμα προπονήσεων του γυμναστηρίου.
Οι προπονήσεις ξεκινάμε καθημερινά από 12/8ου και το πρόγραμμα είναι αναρτημένο στο  site του Μυγδονιακού www.mygdoniakos.gr

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΝΕΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ
 Καλούμε όλα τα κορίτσια που επιθυμούν να ασχοληθούν με το άθλημα του βόλεϊ να έρθουν να δοκιμάσουν δωρεάν για ένα μήνα και εάν τους αρέσει μετά εγγράφονται για την νέα αγ. περίοδο.
    Και μη ξεχνάτε το Δ.Σ. αποφάσισε δωρεάν συνδρομή για όλα τα κορίτσια Πρώτης και Δευτέρας τάξης Δημοτικού Σχολείου.   
    Μπορούν οι ενδιαφερόμενοι γονείς να περάσουν για πληροφορίες από το κλειστό γυμναστήριο Μυγδονίας ΄΄Παναγιώτης Νέτσικας΄΄ στο Δρυμό: Δευτέρα, Τετάρτη 2.30—6.30 μ.μ    και Παρασκευή 2.30—4.30 μ.μ  ή να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα:
     6944624289    ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ        Πρόεδρος
     6937162436    ΚΥΡΚΟΣ  ΗΛΙΑΣ                             Προπονητής
     6977717774    ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ                 Προπονητής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.