Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Επιστροφή της ΑΕΩ απο το ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ COPPA NAOUSA 2013


ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ COPPA NAOUSA 2013
Η ποδοσφαιρική ομάδα της Α.Ε.Ω. (παιδικό τμήμα) επέστρεψε από το τουρνουά ποδοσφαίρου που συμμετείχε στο 1ο Coppa Naousa 2013 με το τρόπαιο στα χέρια.
Γονείς και φίλοι με δάκρυα χαράς υποδέχτηκαν τους παίχτες της Α.Ε.Ω. στο Κονταξοπούλειο.
Σε αυτό το τουρνουά η Α.Ε.Ω. απέδειξε πόσο συγκροτημένη ομάδα είναι, πόσο καλά καταρτισμένη είναι αλλά και πόσο ήθος και ευγενή αθλητική άμυλα διαθέτουν.
Ας υπενθυμίσουμε ότι είναι η μοναδική ομάδα ποδοσφαίρου από το Ωραιόκαστρο που μπόρεσε να συμμετάσχει σε αυτό το τουρνουά που διήρκησε 4 ημέρες στα 3-5 πηγάδια σε υψόμετρο 1350μ. και σε φανταστικό περιβάλλον. Φυσικά σε αυτό βοήθησε ο σύλλογός και οι γονείς που συνέφεραν οικονομικά.
Συγχαρητήρια λοιπόν στους παίκτες μας, στον προπονητή , στο σύλλογο , στους γονείς και σε όσους συνέβαλαν σε αυτή την όμορφη προσπάθεια.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.