Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΜΕΤΑΒΡΕΦΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ "ΜΙΚΡΟΥ ΜΑΕΣΤΡΟΥ", γιορτή αποφοίτησης παιδιών νηπιαγωγείου.

Τα μικρότερα μέλη της οικογένειας του Μικρού Μαέστρου αποχαιρέτησαν τη φετινή σχολική χρονιά με μια μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «Αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο», που παρουσίασαν την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013 στον προαύλιο χώρο του σχολείου. Μέσα από την παιδική αθωότητα και τα χαριτωμένα μουτράκια, πραγματοποιήθηκε ένα ταξίδι στις ταινίες του Ελληνικού Κινηματογράφου «Λατέρνα, φτώχεια και φιλότιμο», «Η Αλίκη στο ναυτικό», «Οι θαλασσιές οι χάντρες» και «Η αρχόντισσα και ο αλήτης». Τα παιδιά σε ρόλους ηθοποιών τραγούδησαν και χόρεψαν με την ψυχή τους και έκαναν περήφανους γονείς, συγγενείς και φίλους που παραβρέθηκαν στο χώρο και τα επιβράβευσαν με τον ενθουσιασμό και το χειροκρότημά τους!!!



«Η ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΑΕΣΤΡΟΥ»

Φέτος, όπως κάθε χρονιά, τα παιδιά του νηπιαγωγείου του Μικρού Μαέστρου, είπαν με το δικό τους μοναδικό τρόπο «Αντίο Νηπιαγωγείο» με μια συγκινητική αποχαιρετιστήρια γιορτή, την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013. Η προσχολική ηλικία είναι η πιο τρυφερή περίοδος που βιώνουνε τα παιδιά και οι μνήμες που κρατάνε στις ψυχές τους, μοιάζει να μη μπορεί ούτε ο χρόνος να τις ξεθωριάσει. Αυτές τις μνήμες από τη φετινή σχολική χρονιά τα παιδιά τις μοιράστηκαν με γονείς και φίλους, αποδίδοντας απλόχερα την αγάπη τους σε όλους τους παρευρισκόμενους και τις δασκάλες τους με σφιχτές αγκαλιές και πολλά φιλιά! Η συγκίνηση κορυφώθηκε όταν τα παιδιά πέταξαν ψηλά τα καπέλα τους, αποχαιρετώντας την προσχολική τους ηλικία. Μοιράστηκαν δωράκια σε παιδιά και εκπαιδευτικό προσωπικά και στη συνέχεια οι μικροί μας ήρωες έπαιξαν ανέμελα διάφορα παιχνίδια με το διασκεδαστή που είχε έρθει αποκλειστικά για αυτά στο Μικρό Μαέστρο, γεύτηκαν παγωτό και διάφορα εδέσματα από το μπουφέ που είχε στηθεί στο χώρο, φωτογραφήθηκαν με τις δασκάλες και διασκέδασαν μέχρι αργά μαζί με τους γονείς. Ήταν πραγματικά μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή, που όλοι θα θυμόμαστε με αγάπη!

Η Διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό ευχαριστούν για άλλη μια φορά τους γονείς που στηρίζουν και εμπιστεύονται το έργο του Μικρού Μαέστρου. Ευχές για ένα ξένοιαστο καλοκαίρι σε όλους. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.