Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Μια υπέροχη μουσική βραδιά το αφιέρωμα της ΕΠΩΦ στον Βασίλη Τσιτσάνη.

Μια υπέροχη μουσική βραδιά απόλαυσαν όσοι παραβρέθηκαν στο αφιέρωμα της ΕΠΩΦ στον Βασίλη Τσιτσάνη το βράδυ της Κυριακής. Επί μία και πλέον ώρα ακούσθηκαν αρκετά υπέροχα τραγούδια από τα 500 περίπου που έχει γράψει ο μεγάλος μας συνθέτης. 

Τα τραγούδια απέδωσε με την θαυμάσια φωνή της η Φωτεινή Βελεσιώτου, πλαισιωμένη από το μουσικό συγκρότημα «Πολιτιστική Εταιρεία Μουσικής - Βασίλης Τσιτσάνης» ενθουσιάζοντας τους παρευρισκομένους, μερικοί εκ των οποίων «μερακλώθηκαν» και "τόριξαν" στο χορό.

Την έναρξη της βραδιάς έκανε ο πρόεδρος της Ε.Π.Ω.Φ. κ. Ηρακλής Τσακαλίδης ο οποίος αφού χαιρέτησε και ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του αναφέρθηκε στο μουσικό σχήμα «Πολιτιστική Εταιρεία Μουσικής - Βασίλης Τσιτσάνης» , υποσχέθηκε δε στο μέλλον και άλλες τέτοιου είδους εκπλήξεις-αφιερώματα.
Το μουσικό σχήμα «Πολιτιστική Εταιρεία Μουσικής - Βασίλης Τσιτσάνης» αποτελείται από τους:
Φωτεινή Βελεσιώτου – τραγούδι
Τριαντάφυλλος Χαλκιάς – μπουζούκι τρίχορδο
Δημήτρης Σφίγγος – κιθάρα, τραγούδι
Δημήτρης Τσιόλχας – ακορντεόν
Μίλτος Τσαλιγόπουλος – κοντραμπάσο
Νίκος Ορδουλίδης – πιάνο, τραγούδι, ενορχηστρώσεις.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Β' Θεσσαλονίκης κια Σταυρούλα Ξουλίδου, η Βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ Β΄ Θεσσαλονίκης κια Κατερίνα Μάρκου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ωραιοκάστρου κ.Ανέστης Πολυχρονίδης , ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Ωραιοκάστρου '"ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ" κ. Γαβότσης Αστέριος, ο τοπικός Σύμβουλος Ωραιοκάστρου κ. Κώστας Γκούμας






Ο χαιρετισμός του κ. Τσακαλίδη



Δείτε και ακούστε μερικά από τα υπέροχα τραγούδια του αφιερώματος στον Τσιτσάνη:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.