Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η Ανθοέκθεση του Πολιτιστικού Συλλόγου Πενταλόφου.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τις 9 το πρωί σήμερα μέχρι τις οκτώ το βράδυ η πρώτη Ανθοέκθεση του Πολιτιστικού Συλλόγου Πενταλόφου στην πλατεία του χωριού, για την διοργάνωση της οποίας βοήθησαν πάρα πολλά μέλη του συλλόγου. Η έκθεση την οποία επισκέφθηκε αρκετός κόσμος μεταξύ των οποίων και ο γιατρός-γυναικολόγος και επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης Ωραιοκάστρου "ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ" κ. Αστέριος Γαβότσης, έδωσε την ευκαιρία στους κατοίκους του Πενταλόφου και όχι μόνο, να προμηθευτούν τα άνθη και τα φυτά που αρεσκείας τους, δεδομένου ότι αυτή ήταν αρκετά πλούσια.
Σύμφωνα με τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου , ο στόχος είναι η έκθεση αυτή να καθιερωθεί, να γίνεται κάθε χρόνο αφού ο κόσμος την αγκάλιασε  και να δώσει την δυνατότητα  σε πολύ περισσότερους επισκέπτες  της περιοχής να ανανεώνουν αυτή την εποχή τον ανθοστολισμό της αυλής και των μπαλκονιών  τους!











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.