Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις πρατηρίων υγρών καυσίμων και εταιρείας σιδηρικών-χρωμάτων στις περιοχές του Καλοχωρίου και της Νεοχωρούδας

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 34 και 29 ετών, για «Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών».
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την αξιοποίηση του προανακριτικού υλικού, οι ανωτέρω κατά το χρονικό διάστημα από 24-12-2012 έως 02/03/2013 διέρρηξαν τρεις φορές πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή του Καλοχωρίου, από το εσωτερικό του οποίου αφαίρεσαν χρηματικά ποσά, φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και διάφορα αντικείμενα.
Επίσης, οι προαναφερόμενοι την 01/05/2013, διέρρηξαν εταιρεία σιδηρικών-χρωμάτων στην περιοχή του Καλοχωρίου από όπου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1,200 ευρώ, ενώ την 10/01/2013 διέρρηξαν πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή της Νεωχορούδας, αφαιρώντας από την ταμειακή μηχανή μικρό χρηματικό ποσό.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.