Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Red Clay Indoor Tennis Club στο Ωραιόκαστρο, 11 με 27 Ιανουαρίου 2013.

E-tennis winter Open 2013
Image

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το κορυφαίο ηλεκτρονικό μαγαζί για τένις, το e-tennis.gr, βάζει την υπογραφή του στο E-tennis Winter Open 2013 το οποίο θα διεξαχθεί στα στεγασμένες εγκαταστάσεις του Red Clay Indoor Tennis Club στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, 11 με 27 Ιανουαρίου 2013.
Oι καλύτεροι τενίστες της Βόρειας Ελλάδας θα δώσουν δυναμικό παρών στο άρτια οργανωμένο τουρνουά στο Ωραιόκαστρο καθώς πέρα απ'την εξαιρετική φιλοξενία του Red Clay Indoor Tennis Club και την εγγύηση του e-tennis.gr, την επιδιαιτησία θα αναλάβει ο Δημήτρης Σαρατζίδης ένας απ'τους κορυφαίους επιδιαιτητές στην Ελλάδα.
Για δύο εβδομάδες η καρδιά του τένις της Βορείου Ελλάδος, και όχι μόνο, θα χτυπάει στα 3 κλειστά χωμάτινα courts του πανέμορφου κλαμπ στο Ωραιόκαστρο από τις 11 έως τις 27 Ιανουαρίου 2013, ανοίγοντας τον χορό των Όπεν τουρνουά στον Ελλαδικό χώρο.

Δηλώσεις συμμετοχής έως τις 7 Ιανουαρίου στα τηλέφωνα 2310 688831 και 6979806636 και ηλεκτρονικά στο nikos@rctennisclub.gr 
To Τennis24 είναι χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης.

Το Red Clay Indoor Tennis Club ( www.rctennisclub.gr ) συμπληρώνει δύο χρόνια ζωής και έχει κερδίσει το κοινό της Θεσσαλονίκης με τις μοναδικές εγκαταστάσεις του.

Στο χώρο υπάρχουν τρία χωμάτινα γήπεδα σκεπασμένα από ένα μπαλόνι ύψους 11 μέτρων, αποδυτήρια, καφετέρια με θέα στα γήπεδα και ένα ανοικτό γήπεδο beach tennis/volley. Μέσα στο μπαλόνι υπάρχει άριστος εξαερισμός, αλλά και έλεγχος της θερμοκρασίας, έτσι ώστε το μόνο που να απασχολεί τους παίκτες να είναι η χαρά του παιχνιδιού.

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Τennis24.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.