Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Χοροθέατρο: «Του Κουτρούλη ο γάμος αλά παραδοσιακά»


ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΚΡΗΤΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ & ΦΙΛΩΝ
                          «ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ»
Δ/νση: Κονταξοπούλειο Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου
             Τηλέφωνο & Fax : 2310 699669
         E-mail: erotokritosthess@yahoo.gr


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O σύλλογος Κρητών Ωραιοκάστρου και φίλων «Ερωτόκριτος» ενημερώνει ότι η εκδήλωση Χοροθέατρο: «Του Κουτρούλη ο γάμος αλά παραδοσιακά» που είχε αναβληθεί λόγο κακοκαιρίας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012 στην αίθουσα εκδηλώσεων Παύλου Μελά στο Παλαιόκαστρο
Ώρα έναρξης 21:00 Είσοδος ελεύθερη
Χοροθέατρο: «Του Κουτρούλη ο γάμος αλά παραδοσιακά»
Σενάριο – επιμέλεια:  Δημήτρης Βουβάκης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Σακατζής
Σκηνικά: Δημήτρης Παντελίδης
Μια ελληνική χορογραφική διαδρομή με αφορμή μία κοινωνική, μυθιστορία (του Κουτρούλη ο γάμος) στη λαϊκή μας παράδοση, με ποιητικότητα στην κίνηση, στο τραγούδι και τη μελωδία. Χορευτές , μουσικοί και θεατές γίνονται συνένοχοι του χρόνου σε μία παράσταση που ξεχωρίζει και μειώνει την απόσταση του κοινού από τους μουσικούς και τους χορευτές. Η παράσταση πραγματοποιείται από το σύλλογο Κρητών Ωραιοκάστρου και Φίλων «Ερωτόκριτος», σε συνεργασία με τη θεατρική ομάδα «Ομάδα Καλλιτεχνών Ούγκα Κλάρα», καθώς και με χορευτικές ομάδες από την ενοριακή εστία Αγίου Αθανασίου Παλαιοκάστρου και τον πολιτιστικό σύλλογο Νεοχωρούδας Θεσσαλονίκης  «Μέγας Αλέξανδρος» υπό την αιγίδα του Δ.Ο.Π.Π.Α. Ω. του δήμου Ωραιοκάστρου.

Για το Δ.Σ.

      Ο Πρόεδρος                                        Η Γ. Γραμματέας

      Χριστινάκης Σπύρος                               Πετράκη Στέλλαα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.