Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Εξαήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Νεοχωρούδα


Εξαήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Νεοχωρούδα οργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Μέγας Αλέξανδρος"  κάνοντας την αρχή αύριο το βράδυ με παραδοσιακό γλέντι στην πλατεία του χωριού 


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ.

Σάββατο 21/7. Ώρα 9.30 μ.μ. Παραδοσιακό γλέντι με την ορχήστρα του Θ. Σέρκου, στην πλατεία της Νεοχωρούδας.


Κυριακή 22/7. Ώρα 7.00 μ.μ. Παιδικά παιχνίδια στο πάρκο Νεοχωρούδας. Ώρα 9.00 μ.μ. Παιχνίδια για μεγάλα παιδιά στο Πνευματικό Κέντρο Νεοχωρούδας.


Δευτέρα 23/7. Ώρα 9.00 μ.μ Μουσική  βραδιά από τη χορωδία, στην αυλή του Πνευματικού Κέντρου. Ώρα 10.00 μ.μ. Έντεχνο ροκ με νεανικό μουσικό συγκρότημα, στην αυλή του Πνευματικού Κέντρου.


Τρίτη 24/7. Ώρα 9.30 μ.μ ΝΕΡΟΜΥΛΟΣ Πάρτι νεολαίας. DJ ΧΑΤΖΗΣ


Τετάρτη 25/7. Ώρα 7.00 μ.μ Λιτάνευση της ιερής εικόνας της Αγίας Παρασκευής.
Ώρα 7.30μ.μ Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός με αρτοκλασία στο ξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής.
Ώρα 9.00 μ.μ στο «ΓΕΝΕΣΙΣ» στη Νεοχωρούδα τελετή απονομής βραβείων στους αριστεύσαντες μαθητές γυμνασίων και λυκείων και στους επιτυχόντες ΑΕΙ-ΤΕΙ
Ώρα 9.30 μ.μ στο «ΓΕΝΕΣΙΣ» παραδοσιακοί χοροί από τα χορευτικά συγκροτήματα: Χαλάστρας, Λητής, ακτής Διονυσίου Χαλκιδικής.


Πέμπτη 26/7. Ώρα 7.00 π.μ. ΟΡΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.
Ώρα 10.00 π.μ. Αγιασμός στο παρεκκλήσι της Αγ. Παρασκευής.
Ώρα 7.00 μ.μ Παρακλητικός κανών εις την υπεραγίαν Θεοτόκο.
Ώρα 9.00 μ.μ στο «ΓΕΝΕΣΙΣ», Δρώμενο «ΜΑ(Ν)ΝΑ ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ». Αφιερωμένο στην ελληνική μάνα με τραγούδι και χορό από όλα τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου και συμμετοχή της χορωδίας του συλλόγου. Αφήγηση: ΛΑΔΑ ΜΑΡΙΑ.

Ο πολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρούδας «Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» ιδρύθηκε το 1975 και αριθμεί σήμερα 300 μέλη. Στόχοι και σκοποί του Συλλόγου είναι η συμβολή του στην Πνευματική, καλλιτεχνική και πολιτιστική κίνηση της περιοχής στη διατήρηση της παράδοσης του τόπου μας από τις νεώτερες γενιές.


Οι εκδηλώσεις είναι υπό την αιγίδα του δήμου Ωραιοκάστρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.