Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΒΡΑΔΙΑ ΧΟΡΟΥ ΣΤΟ << ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ >>


Δ.Α.Σ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΧΟΡΟΥ

            Κατάμεστη ήταν η αίθουσα εκδηλώσεων του κτιρίου <Παύλος Μελάς> την Κυριακή 27 Μαΐου .Οι μικροί και μεγάλοι χορευτές των τμημάτων του ΔΑΣ Ωραιοκάστρου ενθουσίασαν το κοινό με τις χορευτικές τους φιγούρες .Οι θεατές που απόλαυσαν το θέαμα τους χειροκρότησαν θερμά .
            Τα τμήματα που συμμετείχαν ήταν taekwon-do δασκάλα Χριστίνα Ανθούλη , latin (παιδικό & ενηλίκων) δασκάλα Σοφία Χατζίδου , hiphop δασκάλα Ανθούλη Χριστίνα , μπαλέτο δασκάλες Σοφία Χατζίδου & Ελένη Κουγιουμτζή. Για μια ακόμη φορά οι δασκάλες μας κατέπληξαν με την υπεύθυνη προσπάθεια που καταβάλουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
            Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου κος Τσακαλίδης Θόδωρος , ο αντιπρόεδρος τοπικού κος Γώγος Στυλιανός ο πρόεδρος της Ε.Π.Ω.Φ. κος Τσακαλίδης Ηρακλής καθώς και ο κος Γαβότσης Αστέριος αρχηγός της παράταξης <πολιτεία με όραμα> τους όποιους και ευχαριστούμε. Ακόμη ευχαριστούμε ιδιαίτερα  τους  γονείς και τους φίλους  των χορευτών του συλλόγου μας που μας στηρίζουν και μας εμψυχώνουν με την παρουσία τους.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.