Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Αποχώρησε ή διεγράφει ο δημοτικός σύμβουλος Ωραιοκάστρου Σάββας Αντωνιάδης, απο την δημοτική ομάδα "Ωραιόκαστρο Τώρα";

Επιστολή με την οποία δηλώνει ότι αποχωρεί από την δημοτική ομάδα του Δημάρχου Ωραιοκάστρου έστειλε ο δημοτικός σύμβουλος Σάββας Αντωνιάδης,στην οποία αναφέρει ως λόγο αποχώρησηςτην "μη λειτουργία των θεσμών" και την "έλλειψη διαλόγου" ενώ το δελτίου τύπου της δημοτικής  ομάδος "Ωραιόκαστρο Τώρα" μιλάει για διαγραφή του, λόγω  "διαφορετικής προσέγγισης στα θέματα διοίκησης και οικονομικής διαχείρισης". Τι άραγε συμβαίνει και ήρθε μετά την "παραίτηση" του Σάββα Αντωνιάδη απο την Προεδρία του ΔΟΠΠΑΩ και η αποχώρηση-διαγραφή του απο την δημοτική ομάδα του δημάρχου Ωραιοκάστρου; Ποιά είναι η αλήθεια;

Η επιστολή του Σάββα Αντωνιάδη
Σάββας Αντωνιάδης                                                                                    Ωραιόκαστρο 28.5.2012
Δημοτικός Σύμβουλος
Δήμου Ωραιοκάστρου



Με την παρούσα επιστολή μου σας γνωστοποιώ ότι αποχωρώ από μέλος της δημοτικής ομάδας «Ωραιόκαστρο Τώρα» και εφ εξής θα συμμετέχω στο Δημοτικό Συμβούλιο ως Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος, δυνάμει του άρθρου 66 παρ. 4 του Ν. 3852/2010 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων.

Οι λόγοι που με οδήγησαν στην απόφαση αυτή είναι:
  • η διάσταση απόψεων σε θέματα τακτικής και εφαρμογής ενός προγραμματισμού, που θα στηρίζει την ανάπτυξη όλων των δραστηριοτήτων και των θεσμών, με σκοπό το κοινό όφελος όλων των δημοτών και του τόπου γενικότερα.
  • η μη τήρηση των προαπαιτούμενων διαδικασιών για την ορθή λειτουργία των θεσμών με αποτέλεσμα τη μη διασφάλιση των δημοκρατικών αξιών.
  • η κατ' επέκταση εμφανής απουσία ουσιαστικής επικοινωνίας και η έλλειψη εποικοδομητικής συνεργασίας μεταξύ μας.
Ταυτόχρονα, και με βάση την υποχρέωση που προκύπτει εκ της ανεξαρτητοποίησής μου, παραιτούμαι και από μέλος του Δ.Σ του ΔΟΠΠΑΩ, του μοναδικού οργάνου στο οποίο συμμετείχα.
Ευελπιστώ πως σύντομα θ’ ανοίξει ένας διάλογος  για το μέλλον του Δήμου, σ’ ένα Δημοτικό Συμβούλιο ουσιαστικού διαλόγου, συγκρούσεων ιδεών και συναινέσεων, που μετουσιώνει τα οράματα σε στρατηγικό σχέδιο και σε εφικτό δημοτικό επιχειρησιακό πρόγραμμα.


Με τιμή
Σάββας Αντωνιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.