Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Ανακοίνωση Περιβαλλοντικού - Πολιτιστικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου σχετικά με το πόσιμο νερό

Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν δημοσιεύματα και ανακοινώσεις για την ακαταλληλότητα του πόσιμου νερού σε περιοχές του Ν. Θεσσαλονίκης, μεταξύ των οποίων και η Νεοχωρούδα, ο Πεντάλοφος, ο Δρυμός και η Λητή.
Ο Περιβαλλοντικός - Πολιτιστικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου κινητοποιήθηκε ζητώντας έγγραφα από όλους τους αρμόδιους φορείς που να πιστοποιούν την καταλληλότητα του νερού ή στην περίπτωση που υπήρξαν προβλήματα ότι έχουν παρθεί τα κατάλληλα μέτρα.
Πιστεύουμε ότι για τέτοιας σοβαρότητας θέματα, που αφορούν την δημόσια υγεία, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην συλλογή στοιχείων και στην αξολόγησή τους.
Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία αυτή θα ανακοινώσουμε τα συμπεράσματά μας.

για το ΔΣ
ο πρόεδρος
Χατζηγεωργίου Γ.

2 σχόλια:

  1. ΩΩΩΩΩΩΩΩΩ,ξυπνήσανε και τα "δεκανίκια" της διοίκησης? Κύριοι ασχοληθείτε έστω και κατόπιν εορτής με το θέμα γιατί είναι πολύ σοβαρό.Αν σας το επιτρέψουν βέβαια οι ΠΑΤΕΡΟΥΛΕΣ σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφήστε τα παιδιά να ασχοληθούν με ακίνδυνα και εκτός δήμου Ωραιοκάστρου θέματα για τα "φιλαράκια" τους. Το ζήτημα του νερού είναι καυτό και επικίνδυνο, γιαυτό κρατήθηκαν μακριά μη τσουρουφλήσουν τους κολλητούς τους στον δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.