Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ανοιχτή επιστολή της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ωραιοκάστρου




Προς εκπροσώπους των άλλων κομμάτων με αφορμή την σύσκεψη που συγκαλεί την Παρασκευή 27 Απριλίου ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Σαραμάντος προκειμένου να οργανώσουν τα της προεκλογικής περιόδου.

Εκφράζοντας την βεβαιότητα μας για την διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα σε ήπιο και πολιτισμένο κλίμα και έχοντας ως στόχο την αποφυγή της ρύπανσης από τις προεκλογικές αφίσες αλλά και την υπερβολική διακίνηση προεκλογικού υλικού, παίρνουμε την πρωτοβουλία να προτείνουμε στα άλλα κόμματα και στον Δήμο Ωραιοκάστρου να «απαγορευτεί» η ανάρτηση πανώ, αεροπανώ και πάσης φύσεως όμοιων αντικειμένων.

Η διάθεση χώρων στα κόμματα (ή κατασκευή των χώρων αυτών) όπως και κάθε τι που προκαλεί δαπάνες σε βάρος των προϋπολογισμού του δήμου μας θα ήταν πρόκληση για τους ψηφοφόρους του Ωραιοκάστρου.

Περιοριζόμαστε σ’ αυτά τα ελάχιστα και αυτονόητα.
Σ’ αυτά που θα μας δώσουν την ελπίδα ότι την αφετηρία μιας σταδιακής μετατροπής της χώρας θα αποτελέσουν τα μικρά βήματα και όχι απαραίτητα τα άλματα.


Για το Δ. Σ.

ο πρόεδρος   Η. Ζιακούλης
ο γεν. γραμ.  Δ. Λιοτήρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.