Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ: Αύξηση στην τιμή ζώνης για τον υπολογισμό του τέλους ακίνητης περιουσίας στον τέως δήμο ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ


Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου αυξάνεται η τιμή ζώνης με την οποία υπολογίζεται το τέλος ακίνητης περιουσίας (ΤΑΠ) αλλά και οι μεταβιβάσεις ακινήτων για την περιοχή του τέως ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ & ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ. Οι νέες τιμές για τον τέως Δήμο Καλλιθέας διαμορφώνονται ως εξής: Κατοικίες 350, Μονοκατοικίες 480 και επαγγελματική στέγη 310 ευρώ.Η προηγούμενη τιμή ήταν 205 ευρώ όπως φαίνεται στην φωτό παρακάτω:  (Δείτε εδώ την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου)

8 σχόλια:

  1. Έχω μια απορία.Ποιά είναι η διαφορά της κατοικίας απο την μονοκατοικία στην Καλλιθέα? Θα πληρώνουμε τώρα το ΤΑΠ με την τιμή ζώνης 350 ή 480? Και εάν αργότερα αλλάξει το σύστημα για το έκτακτο "χαράτσι" ενδέχεται να πάμε σε άλλη μεγαλίτερη κατηγορία υπολογισμού?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο Ωραιόκαστρο τα τέλη μειώθηκαν.Φαίνεται πως στην Μυγδονία και Καλλιθέα είναι πλουσιότεροι γιαυτό τους κάνανε αύξηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι δημοτικοί σύμβουλοι απο το Ωραιόκαστρο το ψήφισαν γιατί τους πολίτες της πόλης του Ωραιοκάστου δεν αγγίζει το θέμα. Όμως οι δημοτικοί σύμβουλοι Μυγδονίας και Καλλιθέας καθώς και οι τοπικοί κοινοτικοί πρόεδροι τι σκατά θέλανε και ψηφίσανε αυτή την μακακία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απο πολύ αγάπη και φροντίδα για τον τόπο τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα παιδιά είπανε να κάνουν μια μικρή αυξησούλα στο χαράτσι του ΤΑΠ γιατί δεν βγαίνει ο λογαριασμός.Πρέπει να μαζευτούν τα 700.000 ευρώ για τις αμοιβές στους εκλεγμένους του Δημάρχου και στους παρατρεχάμενους "εθελοντές"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η αύξηση στην τιμή ζώνης δεν είναι στο επίπεδα που αναφέρει η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά πολύ υψηλότερη.ΕΙΝΑΙ 1300 και για το 2012 θα υπολογισθεί (ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ?) το χαράτσι αναλόγως και κατά πολύ υψηλότερο. ΑΝΤΕ όπου νάναι έρχονται τα ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ και για τους αυτοδιοικητικούς ΣΩΤΗΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικά ρε παιδιά πως θα υπολογισθεί το χαράτσι για το 2012. επι 3 ή επι 5. Αν γνωρίζει κανείς να μας ενημερώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για κάθε απορία και για κάθε "ανησυχούντα" ειναι απλό: με ένα τηλέφωνο στο δήμο θα μάθει την αλήθεια και τι ακριβώς ισχύει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.