Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Δωρεάν εξέταση της οδοντοστοιχίας σε όλα τα παιδιά του Ωραιοκάστρου από ορθοδοντικό - οδοντίατρο.

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ
ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ
ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 57013 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τηλ. & Fax 2310 694652                                                                                                                  ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011

                                                                                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

     Η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων θέλοντας να συμβάλλει στην πρόληψη και στην υγιεινή της στοματικής κοιλότητας, προσφέρει σ όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά που είναι μέλη των χορευτικών ομάδων του συλλόγου - προαιρετικά - δωρεάν εξέταση της οδοντοστοιχίας τους από ορθοδοντικό - οδοντίατρο της πόλης μας. Η εξέταση θα γίνεται στα γραφεία της ΕΠΩΦ κατά τη διάρκεια της πρόβας των χορευτικών ομάδων. Μετά την εξέταση θα χορηγείται ιατρική γνωμάτευση προς διευκόλυνση των γονέων.
     Η ΕΠΩΦ θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τον ορθοδοντικό της πόλης μας κ. Αδάμ Χαραλαμπίδη για την ευγενική του χειρονομία, η οποία αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε.

     Η προσπάθεια της ΕΠΩΦ στον τομέα της προληπτικής ιατρικής θα συνεχιστεί με την -προαιρετική πάντα - εξέταση των παιδιών απο οφθαλμίατρο.

    Οι ακριβείς ημερομηνίες των προαιρετικών ιατρικών εξετάσεων θα ανακοινωθούν στο άμεσο μέλλον.
            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                  Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ                                                                    ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΝΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.