Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ:Συμπαράσταση σε υποψηφίους μέλη του για τις εκλογές του Εμπορικού Επιμελητηρίου

 ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΑΡ.6
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου δηλώνει την συμπαράστασή του στα μέλη του, κ. Ηλία Μασώνη από την Πεντάλοφο και κ. Μάκη Λαζαρίδη από το Ωραιόκαστρο, που δραστηριοποιούνται στις εκλογές του Εμπορικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και καλεί όλους τους επαγγελματίες της πόλης μας να δείξουν έμπρακτα την στήριξή τους στα δικά μας πρόσωπα, έτσι ώστε να ακούγεται η φωνή μας στη πόλη της Θεσσαλονίκης.

Καλή επιτυχία
Με εκτίμηση το διοικητικό συμβούλιο

3 σχόλια:

  1. Η ευθεία παρέμβαση του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου υπέρ ενός συγκεκριμένου συνδυασμού και κάποιων υποψηφίων είναι άραγε μέσα στις υποχρεώσεις του? Και με ποιά λογική αποκλείονται άλλοι υποψήφιοι απο αυτή την υποστήριξη (Βλέπε Δάκη Μανουσάκη). Μήπως επειδή δεν είναι της κομματικής προτίμησης της διοίκησης του συλλόγου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τον κ.Μανουσάκη: Δεν ήξερε δεν ρώταγε πριν κάνει την "μεταγραφή" του στα μονοπάτια της δεξιάς? Ελπίζω τώρα να κατάλαβε οτι αποτελεί ξένο σώμα εκεί που πήγε και μάλιστα αποβλητέο!
    Για τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου: Σιγά-σιγά θα βγάλει την μάσκα του και θα αποκαλυφθεί ο πραγματικός του ρόλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφήστε ήσυχο τον εμπορικό σύλλογο και μην ασχολήστε με μανουσάκηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.