Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΣ Ωραιοκάστρου

                                          

                                             Υπό διωγμόν ο ΔΑΣ Ωραιοκάστρου

        Η διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου αποφάσισε να επιβραβεύσει τον ΔΑΣ Ωραιοκάστρου για την άνοδο της ομάδας βόλεϊ γυναικών του συλλόγου στην Α2 εθνική κατηγορία. Μείωσε τον χρόνο χρήσης των αιθουσών του «Κονταξοπούλειου» από 58 ώρες που ήταν πέρυσι, σε 46! Αντίθετα, η δημοτική αρχή διπλασίασε τον χρόνο χρήσης του δημοτικού γυμναστηρίου για πολιτιστικό σύλλογο  (από 8,5 σε 15 ώρες) ενώ παραχώρησε και 15 ώρες (από μηδέν ώρες πέρσι ) σε άλλον αθλητικό σύλλογο .Κράτησε βέβαια για τον εαυτό του το ΔΗΚΕΩ  39 ώρες ,οι οποίες δεν χρησιμοποιούνται από κανέναν ,ίσως χρησιμοποιηθούν από τον μαζικό τον Ιανουάριο. Μετά από προφορικές διαμαρτυρίες μας στους αρμόδιους ,μας δόθηκαν τελικά όλες οι μεσημεριανές ώρες του «Κονταξοπούλειου» 15¨00-16¨00. ΕΥΓΕ !!!! 
Πραγματικά θέλουμε να συγχαρούμε την διοίκηση του δήμου διότι στο πλαίσιο της ισόρροπης ανάπτυξης του αθλητισμού στο Ωραιόκαστρο, έδωσε τις μισές ώρες(!) σε ένα σύλλογο που έχει συνολικά 800 παιδιά ενώ άφησε άστεγα (είμαστε υποχρεωμένοι να κρατάμε λίστες αναμονής (ντροπής) ενώ υπάρχουν κενές αίθουσες !!!!) συνολικά 160 άτομα που θέλουν συμμετέχουν στα τμήματα αερόμπικ, ορθοσωμικής και pilates. Σαν να μην έφτανε αυτό, πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση του δήμου προτίθεται να επιβάλλει «χαράτσι» σε όλους τους συλλόγους που θα χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις αντισφαίρισης (τένις) για την προπόνηση των τμημάτων τους.    Αιδώς, κύριοι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.