Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Επιστολή Σεβασλιάν Πέτρου:Γιατί επιμένει και συνεχίζει να μην εφαρμόζει τα νόμιμα το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων Δημοτικού Σχολείου Νεοχωρούδας?

Ποιο ρόλο έχει κληθεί να παίξει στη Νεοχωρούδα και γενικότερα στο Δήμο μας ο Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού Νεοχωρούδας?
Ποιανού συμφέροντα εκπληρώνονται και γιατί δεν αντιδρά ο Δήμαρχος κος Σαραμάντος, και η Αντιδήμαρχος Παιδείας κα Κέπετζη στην ενημερωτική επιστολή που τους έστειλα με αριθμ. πρωτ. 11879/9-5-2011 και με την οποία τους ενημέρωνα για την παράνομη διαδικασία ορισμού του Δ.Σ  του Συλλόγου Γονέων του Δημοτικού μας. Πως δέχονται στην Επιτροπή Διαβούλεψης την εκπρόσωπο του Συλλόγου χωρίς να έχει προκύψει από εκλογική διαδικασία? Μήπως επειδή είναι δικηγόρος του Δημάρχου? Ερωτώ, ΜΗΠΩΣ?. Με επιστολή προς τον Δ/ντή του Σχολείου αριθμ. πρωτ. 99/9-5-2011 τον ενημέρωνα για τα σχετικά και την ευθύνη που φέρει βάσει νόμου καθότι είναι ο απόλυτα υπεύθυνος για την επιβεβαίωση απαρτίας της Γ.Σ.,  αφού είναι ο μόνος που γνωρίζει τον αριθμό των μαθητών άρα και τον απαραίτητο αριθμό μελών ώστε να προκύπτει απαρτία. Υπάρχουν διοικητικές ευθύνες για αυτές τις παρατυπίες? Θα τιμωρηθεί κανείς για αυτήν την αδιαφορία που επιδεικνύουν οι κρατούντες θέσεις κυρίαρχες? Για ποιο λόγο τους αποδέχονται? 
Η διενέργεια εκλογών είναι μονόδρομος, ας τους συμβουλέψει η κα Κουριτενλή (Δικηγόρος, Γραμματέας του Συλλόγου και εκπρόσωπος στην Επιτροπή Διαβούλεψης)  ότι δεν έχουν άλλη επιλογή από το να παραιτηθούν και να προσφύγουν ξανά σε εκλογές για να τελειώνουμε με αυτή την υπόθεση. Γιατί δεν το κάνει? Οι γνώσεις της αρκούνε για να συνηγορεί του Δημάρχου αλλά για τον Σύλλογο δεν αρκούνε?
Γιατί θέλουν με το ζόρι να πάμε σε δικαστική απόφαση η οποία βάσει νόμου θα ακυρώνει την απόφαση της Γ.Σ. άρα και το υπάρχον Δ.Σ., θα τους υποχρεώνει να καταθέσουν τις παραιτήσεις τους, στην συνέχεια θα πρέπει μετά να μαζευτούν 7 άτομα να πάνε στο Πρωτοδικείο να τους ορίσει προσωρινή διοίκηση και τέλος αυτά τα άτομα να καλέσουν σε εκλογές τον Σύλλογο ώστε να προκύψει νόμιμο Δ.Σ. και μέχρι τότε ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ. Δυστυχώς αυτή είναι η μοναδική διαδικασία από την στιγμή που θα αποφανθεί το δικαστήριο άρα η ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΞΟΔΑ και σίγουρα δεν θα είμαστε εμείς αυτοί που θα το κάνουν, ας σκεφτούν καλύτερα και ας πράξουν, ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
Θα τους χαρίσω και μία συμφέρουσα συμβουλή, αν τους περισσεύουν τα λεφτά να τα κάνουν δωρεά στο Σύλλογο και ας μας καλέσουν σε εκλογές, με αυτό τον τρόπο και μάγκες θα γίνουν και θα αυξήσουν τις πιθανότητες να εκλεγούν ξανά. Φερθείτε έξυπνα και θα γίνεται ήρωες, με αυτά που κάνετε δεν ενισχύετε την θέση σας μόνο κακό προξενείτε.
ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕΤΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΤΕ γιατί κανένας λογικός και νομοταγής άνθρωπος δεν θα ήθελε να τον εκπροσωπούν κάποιοι που δεν έχουν προκύψει με εκλογική διαδικασία. Αυτά τα ζήσαμε επί εφταετίας, μην τα επαναλαμβάνουμε και χρεωθείτε και άλλους χαρακτηρισμούς, δεν κάνει.
Παρεμπιπτόντως  παραθέτω έγγραφο στο οποίο φαίνεται ότι η κα Κουριτενλή διετέλεσε συνήγορος του κου Δημάρχου και ασκόπως μας έσυρε στην αστυνομία, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να μας εκφοβίσει και να κλείσει το στόμα μας, δυστυχώς γιαυτήν υπάρχουν τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι είμαστε όχι μόνο σωστά, αλλά  και καλά ενημερωμένοι για τον προσωπικό ρόλο που παίζει στην παρούσα υπόθεση.
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΕΛΚΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ .
Σεβασλιάν Πέτρος.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.