Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Επιστολή Γαβότση Αστέριου προς την Εφημερίδα "ΧΡΟΝΟΣ"

Ξέρετε, είναι λίγο δύσκολο να αφήσεις μια μακρόχρονη επιτυχημένη επιστημονική και επαγγελματική πορεία να γίνεται σκόνη στον βρόμικο αέρα του λαϊκισμού που φυσάει και ξεφυσάει ο Δ. Σαραμάντος. Πολύ περισσότερο να επιτρέπεις να δημιουργούνται απατηλές εντυπώσεις, από ποιόν; από αυτόν τον δυσώδη εσμό, της διοίκησης του δήμου, που επιχειρεί να παρουσιάσει το δίκιο σε άδικο.

Οι τυχοδιώκτες απέδειξαν πως το δις εξαμαρτείν δεν είναι γνώρισμα του σοφού και ότι είναι σίγουρα έργο του πονηρού και του κακόβουλου. Δις καταδικάστηκε ο Σαραμάντος, για παράβαση καθήκοντος και συγκαταλέγεται επάξια στην κατηγορία των δημάρχων που καταδικάστηκαν για εγκληματικές πράξεις κακοδιαχείρισης και αδιαφάνειας, που «με πολλές εγκληματικές πράξεις, παρέβησαν τα καθήκοντα τους και μετέφεραν απροσδιόριστη ποσότητα υλικών από το λατομείο του Μεσαίου σε ιδιώτες, προσπορίζοντας σε αυτούς παράνομο όφελος, ζημιώνοντας τον δήμο Καλλιθέας».
Είναι από αυτούς δηλαδή που κατέστησαν την τοπική αυτοδιοίκηση σε έναν από τους πλέον διεφθαρμένους τομείς της δημόσιας διοίκησης, σύμφωνα πάντα με τις αποφάσεις της δικαιοσύνης. Κάτι που διέλαθε της προσοχής κάποιων, μέχρι τώρα τουλάχιστον, που εμφανίζονταν αντί της ρομφαίας με την πένα της κάθαρσης. Και έρχεται αυτός σήμερα να ζητήσει από όλους τους άλλους να αποδείξουν ότι δεν είναι …κλέφτες. Από τους νεοεκλεγμένους συμβούλους και πρώην δημάρχους.

 Γίνεται αντιληπτό στον καθένα λοιπόν γιατί οι αχαΐρευτοι, έχουν αφηνιάσει. Και μπροστά στην καταβαράθρωσή τους, το μόνο που τους έμεινε είναι να πετάξουν λάσπη από το βούρκο τους σε όλους εμάς, γιατί ακριβώς δεν είμαστε ίσα και όμοια. Ας μας επιτραπεί να μην το αποδεχτούμε. Εξάλλου γιατί πράγμα μιλάμε; Το «πόθεν έσχες» πόσες φορές να το δείξουμε. Το καταθέτουμε κάθε χρόνο ως γνωστόν στην Εισαγγελία Εφετών, μαζί με τα αντίγραφα των Τραπεζικών λογαριασμών. Το καταθέσαμε και στον «ΧΡΟΝΟ», προεκλογικά. Να το ξανακαταθέσουμε και μετεκλογικά;. Συγνώμη κε Παπαδόπουλε, αλλά αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. Οι ανούσιοι εντυπωσιασμοί πράγματι τελείωσαν και δεν θέλουμε να συμμετέχουμε σε αυτούς, γιατί σεβόμαστε τους πολίτες και τους εαυτούς μας.

Αστέριος Γαβότσης, επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης πολιτών «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.