Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Απάντηση απολυμένων υπαλλήλων Δήμου Ωραιοκάστρου στον κ.Γραμμενούδη: Στο διάστημα των δικών μας αγώνων δεν εισπράξαμε τη συμπαράστασή σας ούτε τη συνδικαλιστική σας αγωνία.

Αγαπητέ κ. Γραμμενούδη

Με όλο το σεβασμό που τρέφουμε προς το πρόσωπό σας και προς τους 12 εργαζόμενους στο ΚΔΑΠ, στην Μέρμνα και στους Παιδικούς Σταθμούς, άξιους συναδέλφους με τους οποίους είμαστε αλληλέγγυοι στα δίκαια αιτήματά τους, απευθυνόμαστε σήμερα στο  πρόσωπό σας έχοντας την αίσθηση ότι οι κοινωνικές σας ευαισθησίες αποκτούν επιλεκτικό χαρακτήρα. Ήμασταν και εμείς υπάλληλοι σε αυτό τον Δήμο που δουλέψαμε σκληρά με 450 ευρώ, δίχως ένσημα και στοιχειώδη εργασιακά δικαιώματα. Και σας υπενθυμίζουμε πως ήμασταν 27 άτομα,  με συνέπεια να μείνουμε 27 άτομα άνεργα και να καταδικαστούν 27 οικογένειες και αυτό είναι ακόμη πιο εφιαλτικό. Στο διάστημα των δικών μας αγώνων δεν εισπράξαμε τη συμπαράστασή σας ούτε τη συνδικαλιστική σας αγωνία. Καλό είναι λοιπόν να πράττεις τα όσα πράττεις πάντα στα πλαίσια της ηθικής και κοινωνικής δικαιοσύνης. Φυσικά αυτό θα πρέπει να είναι πάντα όμως, ούτως ώστε να νιώθουν όλοι οι υπάλληλοι δικαιωμένοι και να αναγνωρίζεται ισότιμα η προσφορά τους. Θα ήταν παράλειψή μας με αφορμή το δίκαιο αγώνα των συναδέλφων μας, να μην ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορά, τους μόνιμους υπαλλήλους που μας στήριξαν συνειδητά και έμπρακτα στο παρελθόν.

Με εκτίμηση
Πρώην υπάλληλοι
Δήμου Ωραιοκάστρου με σύμβαση STAGE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.