Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Δήλωση του Βασίλη Χαντέ υποψήφιου για τη θέση του Συμπαραστάτη και της Επιχείρησης του Δήμου Ωραιοκάστρου


Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Ωραιοκάστρου που θα κληθούν να εκλέξουν τον Συμπαραστάτη
του Δημότη και της Επιχείρησης βρίσκονται ενώπιον δύο επιλογών:

    ·        Η πρώτη είναι να περιχαρακωθούν μέσα στα παραταξιακά τους τείχη και να επιλέξουν τον εκλεκτό του εκάστοτε ψηφοδελτίου, ο οποίος  έχει προσδιοριστεί σε σκοτεινές ενδοπαραταξιακές καμαρίλες.
     ·        Η δεύτερη είναι να ψηφίσουν κατά συνείδηση και να επιλέξουν τον υποψήφιο που έχει αναδειχτεί από την κοινωνία και επιδιώκει την ανάδειξη του στη θέση του Συμπαραστάτη για να υπηρετήσει τον πολίτη και όχι τις επιδιώξεις των παρατάξεων, ένα πρόσωπο που θα τεθεί στη διάθεση των πολιτών του Ωραιοκάστρου, πέρα και πάνω από κόμματα και δημοτικές κινήσεις.
Θα ήθελα να δηλώσω ότι η δική μου υποψηφιότητα εντάσσεται στη δεύτερη αυτή επιλογή και εξυπηρετεί το αναγκαίο πνεύμα της συναίνεσης, που ορίζεται και στο νόμο. Είναι μια υποψηφιότητα που προέρχεται από έναν ανένταχτο πολίτη και που θα επιχειρήσει να υπηρετήσει τον απλό πολίτη δίχως δεσμεύσεις, μακριά από κατεστημένα συμφέροντα.
Καλώ όλους τους πολίτες του Ωραιοκάστρου -συμπεριλαμβανομένων των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου - να αγκαλιάσουν αυτήν την υποψηφιότητα.


Βασίλης Χαντές        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.