Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Ξεκίνησε η ίδρυση του νέου ενιαίου Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου

Ξεκίνησε η προσπάθεια για την ίδρυση νέου ενιαίου Εμπορικού Συλλόγου από μια ομάδα επαγγελματιών του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Οπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της Oμάδας Επαγγελματιών κ.Νικόπουλος στους εκπροσώπους του ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου-τους οποίους κάλεσε σε γνωστό καφέ ουζερί του Ωραιοκάστρου-στις 20/2/11 θα γίνει η πρώτη συνέλευση όλων των επαγγελματιών του Ωραιοκάστρου και εκεί θα ζητηθεί η έγκριση του νέου καταστατικού του ενιαίου πλέον εμπορικού συλλόγου που ήδη έχουν επεξεργασθεί, ζητώντας παράλληλα την στήριξη των εκπροσώπων του τύπου στην προσπάθεια αυτή αλλά και γενικότερα στην ανάδειξη και υποστήριξη της τοπικής αγοράς του Ωραιοκάστρου.

1 σχόλιο:

  1. εκπροσωπος......;....;ποιος τον ορισε;;;;;
    καλα γινονται αστεια με τετοια θεματα;;;;
    σοβαροτης μηδεν!!!!οπως και τοτε....τοτε που παλι εγινε μια πολυ φιλοτιμη προσπαθεια...φιλοτιμη ΤΟΤΕ!!!!και δεν αντιμετωπιστηκε με σοβαροτητα με τον υποτιθεμενο εκπρόσωπος της Oμάδας Επαγγελματιών.ΟΧΙ ΤΩΡΑ...τωρα που θελει να αναλαβει τα
    υνια απο μονος του.οποιος θελει περεταιρω εξηγησεις ας ρωτησει να μαθει απο τα μελη που καποτε εδωσαν ψυχη για τν ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.