Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Ειδικός σύμβουλος απειλεί του υπαλλήλους στο Ωραιόκαστρο


Ο ειδικός σύμβουλος του νέου δημάρχου κ. Δημήτρη Σαραμάντου, κ. Μάνος Αρσένης τοιχοκόλλησε στην πόρτα του γραφείου του ανακοίνωση με την οποία προειδοποιεί ότι όποιος μπει μέσα χωρίς την άδεια του, θα «εξοστρακιστεί» σε τοπική κοινότητα!!!
Στη φωτό παρακάτω βλέπετε την ανακοίνωση του κ. Αρσένη που γράφει
«ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΥΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΗΣ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΟΥ Ή ΕΝ ΤΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΟΥ, ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ – ΕΚΠΛΗΞΗ Ή ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΜΑΚΡΑ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ.
ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΥΕΡΓΕΤΗΜΑΤΩΝ Η κ. ΣΟΦΙΑ.»



Νέα ήθη και έθιμα λοιπόν στο δήμο Ωραιοκάστρου και ακόμα δεν πέρασαν οι πρώτες 15 μέρες. Παραιτήθηκε ο Χατζηπαραδείσης γιατί δεν πήρε αντιδημαρχία, για ανήθικες πρακτικές Σαραμάντου μίλησε ο Γαβότσης , εγγύηση ο νέος δήμαρχος απαντάν από την παράταξη του δημάρχου.
Πως το έλεγε ο Σαββόπουλος ; Ας αρχίσουν οι χοροί...

Πηγή: http://spnews.gr/index.php/local-gov/makedonia/3390-oraiokastro

2 σχόλια:

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.