Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Κινητοποιήσεις αγροτών στα τέλη του μήνα

    Πανελλαδική οργανωτική σύσκεψη των μελών της ΠΑΣΥ πραγματοποιήθηκε χθες στη Λάρισα, καθώς φαίνεται ότι οι αγρότες, "ζεσταίνουν" για μια ακόμη φορά τις μηχανές τους, προετοιμαζόμενοι για νέο κύκλο κινητοποιήσεων.

    Σύμφωνα με την απόφαση που ελήφθη κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, όπου ήταν παρόντες και δύο βουλευτές του Κομμουνιστικού Κόμματος Στ. Σκοπελίτης και η Δ. Μανωλάκου, από τις 24 μέχρι τις 29 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθούν συλλαλητήρια ανά την Ελλάδα τα οποία θα περιλαμβάνουν και αποκλεισμούς δημοσίων κτιρίων της Αγροτικής Τράπεζας, των γραφείων του ΕΛΓΑ κ.α. ενώ η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων θα εξαρτηθεί από την πορεία τους.

    Οι αγρότες προβάλλουν τα γνωστά αιτήματα του κλάδου ενώ ανάμεσα στα λοιπά αιτήματα συγκαταλέγονται, το "πάγωμα" των τιμολογίων της ΔΕΗ, η απαγόρευση διά νόμου των κατασχέσεων και πλειστηριασμών σε κατοικίες τους, για οφειλές μέχρι 300.000 ευρώ, και η μη πληρωμή προστίμων όσον αφορά τις άδειες των γεωτρήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.