Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Δημοτικά τέλη Ωραιοκάστρου:Με δήλωσή του ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου προανήγγειλε αυξήσεις στα δημοτικά τέλη της ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ προκειμένου να έχουμε ίδια τιμολογιακή πολιτική.

Ενιαία τιμολόγηση προς τα κάτω ή  θα γίνουν αυξήσεις των χαμηλοτέρων  στα δημοτικά τέλη;

Μειώσεις των δημοτικών τελών στις δύο από τις τρεις περιοχές που συναπαρτίζουν τον καλλικράτειο δήμο Ωραιοκάστρου έχει εξαγγείλει από την πλευρά του ο νέος δήμαρχος Δημήτρης Σαραμάντος. “Σήμερα οι αποκλίσεις στα τέλη που καλούνται να πληρώσουν οι πολίτες των τριών παλαιών δήμων είναι τεράστιες. Οι κάτοικοι της Καλλιθέας πληρώνουν 0,90 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο, όταν οι κάτοικοι της Μυγδονίας καταβάλλουν 1,15 ευρώ και αυτοί του Ωραιοκάστρου 1,68 ευρώ. Αντίστοιχα, οι τιμές για τους επαγγελματικούς χώρους διαμορφώνονται σε 1,80 ευρώ στην Καλλιθέα, σε 2,25 ευρώ στη Μυγδονία και σε 3,25 ευρώ/τετρ. μ. στο Ωραιόκαστρο”, εξήγησε ο κ. Σαραμάντος.
Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε ο ίδιος, για να αρθούν οι αδικίες, η νέα δημοτική αρχή προσανατολίζεται στη χάραξη μιας ενιαίας τιμολογιακής πολιτικής. “Ως βάση για τον ενιαίο πλέον δήμο θα τηρήσουμε τις χαμηλότερες τιμές που ισχύουν σήμερα στην Καλλιθέα, προσαυξημένες ίσως στα όρια του πληθωρισμού”, υπογράμμισε ο κ. Σαραμάντος.

Απο δημοσίευμα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.