Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Δημαιρεσίες του "Καλλικράτη" στη Δυτική Θεσσαλονίκη

Δήμος Χαλκηδόνας
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΕΞΕΛΕΓΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΑΓΑΚΟΣ.
ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ:ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΤΣΙΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ,ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΤΣΑ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ:
Τακτικά Μέλη Οικονομικής Επιτροπής:
Βαϊνάς Ζήσης, Βλαϊκούδης Ισίδωρος, Λαγογιάννης Εμμανουήλ, Μπίκος Ιωάννης, Οικονομίδου Μαρία, Αραμπατζής Αριστείδης, Μηντσιούδης Μαυρουδής, Μωϋσίδης Σάββας.
Αναπληρωματικά Μέλη Οικονομικής Επιτροπής:
Αλεξανδράκης, Μανάκης, Ταξιάρχης, Οκλαλιώτης, Κοσκινάς
Τακτικά Μέλη Επιτροπής Ποιότητας Ζωής:
Αλεξανδράκης, Μανάκης, Μπίκος, Μωϋσίδης, Ταξιάρχης, Χατσίδης, Τσανής, Χουτουρίδου.
Αναπληρωματικά Μέλη Επιτροπής Ποιότητας Ζωής:
Βαϊνάς, Λαγογιάννης, Οικονομίδου, Κούρας, Χατζάκος.


ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ
Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εκλέχθηκε ο Δούμπαλας Κυριάκος με 16 ψήφους υπέρ και 11 λευκά. Αντιπρόεδρος η Γαβότση Όλγα από το συνδυασμό του Νικόλαου Μπάτου με 22 υπέρ και 5 λευκά και γραμματέας η Αλίρη Χριστίνα με 25 υπέρ και 2 λευκά.
Για το δήμο Ωραιοκάστρου οι δύο επιτροπές θα αποτελούνται από επτά μέλη. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μυστικής ψηφοφορίας η επιτροπή Οικονομικού ελέγχου αποτελείται από τους: Πρόεδρος ο δήμαρχος και μέλη Μαρμαρίδης Σταύρος, Παπακώστας Χαράλαμπος, Παπαχρήστος Νικόλαος, Τερζής Χρήστος και από την αντιπολίτευση ο Ν. Μπάτος και Αστέριος Γαβότσης. Αναπληρωματικοί από τη συμπολίτευση οι: Δεληπάλα Δάφνη, Τσακαλίδου Δάσποινα, Τσιτσικλής Βασίλειος και από την αντιπολίτευση Καρασαββίδης Δημήτρης και Ντότση Λίνα. Για την επιτροπή Ποιότητας ζωής εκλέχθηκαν: Πρόεδρος ο δήμαρχος και μέλη Δεληπάλα Δάφνη, Ζάικος Λεωνίδας, Τσακαλίδου Δέσποινα και Τσιτσικλής Βασίλειος. Αναπληρωματικοί : Παπακώστας Χαράλαμπος, Παπαχρήστος Νικόλαος, Τερζής Χρήστος

Δέλτα
Πρόεδρος δ.σ. εξελέγη ο Θεόδωρος Δαλακούρας, αντιπρόεδρος ο Αντώνιος Αντωνιάδης από τη μείζονα αντιπολίτευση και γραμματέας ο Θεόδωρος Δεγκλαβέρης από την ελάσσονα αντιπολίτευση. Στην Οικονομική επιτροπή τακτικά μέλη εξελέγησαν από την πλειοψηφία οι Γλώσης, Κατελιάνος, Σκουλαριώτης, Μοσχούδης και Κιλιμίγκρα και από την αντιπολίτευση οι Σταματάκης, Βουδούρης και Πετρίδης. Στην επιτροπή Ποιότητας Ζωής τακτικά μέλη εκλέχθηκαν από την πλειοψηφία οι Κουπκούδης, Ζήσης, Καμαριώτης, Παπαγεωργίου, Ελευθερόπουλος και από την αντιπολίτευση οι Αντωνιάδης, Καμπούτα και Πετρίδης. Ο δήμαρχος Δέλτα Νικόλαος Γιουτίκας θα ανακοινώσει τους αντιδημάρχους εντός της εβδομάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.