Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Δήλωση του κ.Γαβότση Αστέριου, επικεφαλής της ανεξάρτητης παράταξης «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ» Δήμου Ωραιοκάστρου.

Πρώτη δήλωση του π.Δημάρχου Μυγδονίας και επικεφαλής της ανεξάρτητης παράταξης «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ» του Δήμου Ωραιοκάστρου με την είσοδο του Νέου Χρόνου και την ανάληψη των καθηκόντων από την νέα διοίκηση Ωραιοκάστρου.

         «Θα συνεχίσουμε την δραστηριότητά μας από την θέση που μας έταξε ο λαός του διευρυμένου Δήμου Ωραιοκάστρου  κάνοντας δημιουργική αντιπολίτευση.
         Η νέα διοίκηση του Δήμου στην οποία ευχόμαστε καλή επιτυχία για το καλό όλων των πολιτών ,θα μας βρεί αντίθετους σε πολιτικές ενδεχομένως  που δεν βοηθούν την πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου μας.
         Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά όλους όσους μας στήριξαν στον αγώνα μας.
         Είμαστε αισιόδοξοι για την πορεία της ανεξάρτητης παράταξής μας και εύχομαι σε όλους τους πολίτες του νέου Δήμου μας - Ωραιοκαστρίτες, Μύγδονες και Καλλιθιώτες - να είναι δημιουργικός και με υγεία  ο Νέος Χρόνος.»
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.