Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Νίκος Μπάτος:Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχομαι την πρόσκληση για τη διεξαγωγή ντιμπέιτ, εν όψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών

Με αφορμή την πρόσκληση για τη διεξαγωγή ντιμπέιτ, που του απηύθυνε ο απερχόμενος δήμαρχος της Καλλιθέας, ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου και επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονη Εποχή – Ισότιμες Κοινωνίες» Νικόλαος Μπάτος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχομαι την πρόσκληση για τη διεξαγωγή ντιμπέιτ, εν όψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών.
Θα είναι πραγματικά μια πρωτόγνωρη εμπειρία για τους πολίτες του νέου διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου να ακούσουν από κοντά τις εξηγήσεις που έχει να τους δώσει ένας υπόδικος απερχόμενος δήμαρχος.
Θα παρακαλούσα, λοιπόν, τον κ. Σαραμάντο να προσκομίσει, μαζί με το φανταστικό του πρόγραμμα για τον νέο δήμο, και τις καταδικαστικές αποφάσεις για κατάχρηση δημοτικού χρήματος και για άλλες κακουργηματικές πράξεις, οι οποίες τον βαρύνουν.
Τον προσκαλώ κι εγώ με τη σειρά μου –και μάλιστα για πολλοστή φορά- να δώσει επιτέλους στη δημοσιότητα τα οικονομικά στοιχεία των δημοτικών επιχειρήσεων και των νομικών προσώπων του δήμου Καλλιθέας, όπως πράξαμε εμείς εδώ και καιρό για τον δήμο Ωραιοκάστρου, πιστοί στις αρχές της διαφάνειας και της χρηστής διοίκησης.
Η δημόσια συζήτηση θα είναι δίχως αμφιβολία πολύ εποικοδομητική για όλους τους πολίτες, οι οποίοι πολύ εύκολα θα βγάλουν τα συμπεράσματά τους για τον τρόπο, με τον οποίο ο απερχόμενος δήμαρχος της Καλλιθέας αντιλαμβάνεται την άσκηση διοίκησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.