Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Απάντηση Ν.Μπάτου στον Δ.Σαραμάντο για την διεξαγωγή Ντιμπέϊτ

Κύριε Σαραμάντο,
Η πρόσκλησή σας για τη διεξαγωγή ανοικτού ντιμπέιτ, εν όψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών, έγινε πράγματι αποδεκτή από την πλευρά μου με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση.
Καθώς δεν θα ήταν πρέπον να σας στερήσω το δικαίωμα να έχετε εσείς την πρωτοβουλία των κινήσεων για την υλοποίηση αυτής της πρότασης, την οποία άλλωστε προσωπικά διατυπώσατε, θεωρώ ηθικά και πολιτικά ορθό να αναλάβετε εξολοκλήρου τη διευθέτηση όλων των οργανωτικών και διαδικαστικών ζητημάτων.
Θα ήθελα μόνο να προτείνω τον συντονισμό της συζήτησης να αναλάβουν οι τρεις συνυποψήφιοί μας στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών –ο κ. Αστέριος Γαβότσης, η κα. Χριστίνα Αλίρη και ο κ. Άγγελος Θεμελής- οι οποίοι έχουν βαθιά γνώση όλων των θεμάτων που αφορούν στον νέο δήμο Ωραιοκάστρου και εκπροσωπούν μεγάλη μερίδα των συμπολιτών μας.
Εξάλλου, για να υπηρετήσουμε την αποκέντρωση στην πράξη, αλλά και για να έχουν την ευκαιρία όλοι οι συμπολίτες μας να δουν από πρώτο χέρι το έργο, το οποίο επαίρεστε ότι υλοποιήσατε, θεωρούμε ότι αυτό το ντιμπέιτ θα ήταν σωστό να φιλοξενηθεί στην περιοχή της Καλλιθέας και πιο συγκεκριμένα στο πολιτιστικό κέντρο της Νεοχωρούδας.
Η ανοικτή συζήτηση πιστεύουμε ότι θα πρέπει να διεξαχθεί την Παρασκευή, διότι για την αυριανή ημέρα που προτείνετε υπάρχουν ήδη δύο προγραμματισμένα ντιμπέιτ –το πρωί στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη» και το βράδυ στην TV100- τα οποία και θα πρέπει να δώσουμε τη δυνατότητα στους συμπολίτες μας να παρακολουθήσουν.
Τέλος, θεωρούμε επιβεβλημένο να αλλάξει η ώρα διεξαγωγής της συζήτησης από τις 12.30 το μεσημέρι για τις 8.00 το βράδυ, ώστε να έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τη διαδικασία η μεγάλη μερίδα των συμπολιτών μας που, όπως είναι προφανές, κατά την ώρα που εσείς προτείνετε εργάζεται.
Αναμένουμε για τις δικές σας ενέργειες.


Νικόλαος Μπάτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.