Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

"ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ"-ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΓΑΒΟΤΣΗΣ:Καλούμε τους συμπολίτες μας να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων, να προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010 και να επιτελέσουν το ύψιστο καθήκον τους με αίσθημα ευθύνης, προτάσσοντας το συμφέρον του τόπου μας.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010 σηματοδότησαν την απαρχή μιας νέας εποχής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση της πατρίδας μας, την εποχή του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ.
‘Όλα τα στελέχη του ανεξάρτητου συνδυασμού ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες προς τους πολίτες που στήριξαν με την αγάπη και την φήφο τους τον έντιμο και καθαρό αγώνα που δώσαμε μαζί τους, με υποψήφιο δήμαρχο τον Αστέριο Γαβότση. ¨Έναν αγώνα που δώσαμε με αξιοπρέπεια, δημοκρατική ευαισθησία και πολιτικό πολιτισμό.
Το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα με πολλούς αποδέκτες, τόσο με τις επιλογές αυτών που ψήφισαν, όσο και με την πρωτόγνωρη αποχή αυτών που συνειδητά απείχαν.
Ο συνδυασμός μας εκφράζει την καθαρή συνείδηση της κοινωνίας που αγωνιά, που ελπίζει, που αγωνίζεται. Το όραμα, οι ιδέες και οι αρχές μας θα αποτελέσουν τον πυρήνα των από εδώ και πέρα ενεργειών μας για έναν ανθρώπινο Δήμο Ωραιοκάστρου.
Ενωμένοι όπως πάντα, αποφασισμένοι όσο ποτέ, θα αγωνιστούμε για την καλύτερη διαχείριση των κοινών στο νέο μας δήμο. Θα αντιταχθούμε, όπως κάναμε πάντα, στις κάθε είδους πιέσεις οργανωμένων ιδιωτικών συμφερόντων, προτάσσοντας και προασπίζοντας το συμφέρον του Δήμου Ωραιοκάστρου.
Αισθανόμαστε μεγάλη τιμή κι ευθύνη για τη θετική φήφο με την οποία μας τίμησαν οι συμπολίτες μας από την Καλλιθέα, το Ωραιόκαστρο και τη Μυγδονία.
Καλούμε λοιπόν τους συμπολίτες μας να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων, να προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010 και να επιτελέσουν το ύψιστο καθήκον τους με αίσθημα ευθύνης, προτάσσοντας το συμφέρον του τόπου μας. Τους εμπιστευόμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.