Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ, ΤΩΡΑ» ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΡΑΜΑΝΤΟΥ

Ο Γεώργιος Τριανταφυλλίδης γεννήθηκε το 1967 στο Δήμο Αρέθουσας.
Είναι μόνιμος κάτοικος Ωραιοκάστρου, παντρεμένος με τη Ντίνα Μπισικλή  και έχουν δύο παιδιά, το Δημήτρη 17 ετών και τη Στέλλα 9 ετών.
            Έζησε και εργάστηκε για πολλά χρόνια και έως το 1999, στη Γερμανία.
Στο χρονικό διάστημα της διαμονής του στη Γερμανία, απέκτησε τη νοοτροπία του σεβασμού και της ευαισθησίας για το περιβάλλον. Έτσι, το Σεπτέμβριο 1999 ίδρυσε την TRIAS ECO AEBE, με αντικείμενο την περιβαλλοντική διαχείριση και τις τεχνολογίες περιβάλλοντος, της οποίας έκτοτε είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος.

            «Μετά την πρόταση του Δημάρχου Καλλιθέας και υποψηφίου Δημάρχου του νέου Δήμου Ωραιοκάστρου Δημήτρη Σαραμάντου, ενός αρχηγού ικανού να διοικήσει τον τόπο, έντιμου και γνώστη των τοπικών προβλημάτων, αποφάσισα να είμαι υποψήφιος Σύμβουλος Ωραιοκάστρου, με στόχο να προσφέρω έργο στο τόπο που ζουν και μεγαλώνουν τα παιδιά μου. Θεωρώ, με βάση την επαγγελματική εμπειρία μου, πως  μπορώ να προσφέρω στους τομείς της οργάνωσης αποκομιδής απορριμμάτων, της καθαριότητας, της ανακύκλωσης υλικών, των πράσινων υποδομών, καθώς και στην ορθολογική διαχείριση των μεικτών αποβλήτων έτσι ώστε, ο Δήμος να εξοικονομήσει πόρους και να δημιουργήσει νέες κοινωνικές υποδομές.
            Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ψήφο εμπιστοσύνης».

           Φιλικά,
    Γεώργιος Τριανταφυλλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.