Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Ωραιόκαστρο:Συνάντηση γνωριμίας Γαβότση Αστέριου και εκπροσώπων του ιατρικού κλάδου από τους τρεις δήμους του ενιαίου Καλλικράτειου Δήμου Ωραιοκάστρου.

Προχθες, Τετάρτη 08/09/2010 με πρωτοβουλία του υποψηφίου Δημάρχου Ωραιοκάστρου και νυν Δημάρχου Μυγδονίας κ. Γαβότση Αστέριου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση γνωριμίας εκπροσώπων του ιατρικού κλάδου από τους τρεις δήμους του ενιαίου Καλλικράτειου Δήμου.


Ο κ. Γαβότσης επέλεξε η πρώτη εκδήλωση της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ μετά την έναρξη του προεκλογικού αγώνα να γίνει προς τιμήν των συναδέλφων του , με τους οποίους είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει επί των προβλημάτων του κλάδου αλλά κυρίως να συμμεριστεί τις ανησυχίες τους για τα δεδομένα που κομίζει η νέα αυτοδιοικητική εποχή.
Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση ήταν η έναρξη μίας σειράς καλεσμάτων προς επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.